Se Kurv
Menu_klikud.png
Du er logget ind som en anden bruger. Returner til egen bruger.

Velkommen til Bentax Eshop

Tekst 1:

Peru - Finca Mandrup Maylle 250g

Kategori:
Drikkevarer > Kaffe, Drikkevarer > Kaffe > Hele Bønner, Drikkevarer > Kaffe > Special Kaffe
BENTAX.DK - E-SHOP - Kaffe - Peru - Finca Mandrup Maylle 250g
  1. Varenr:
    42055
  2. Enhedsnavn:
    Stk
  1. Pris:

    35,50 DKK

Varebeskrivelse - Tangora:

Denne single estate kaffe er dyrket på farmen FInca Maylle, som ejes af Karina Maylle og hendes mand Stig Mandrup Larsen. Farmen ligger i byen Villa Ricas nordøstlige del i 1.800-1.900 meters højde. På farmen dyrkes kaffe af sorterne Catimor, Gran Colombia, Gesha og Caturra. Kaffen har en blid smag og god sødme.


Peru er i dag det 11. største kaffeproducerende land i verden, og det er ikke uden grund. Den typiske smagsprofil er ren og blid med en god krop. En kaffe som tiltaler en bred skare af kaffeelskere verden over.


Kaffen fra Maylle er dyrket nær landsbyen Villa Rica, som er en af de centrale kaffe­byer i landet. Her arbejder op til 90% af befolkningen med kaffeproduktion. Området omkring Villa Rica egner sig rigtigt godt til kaffedyrkning. Et bevis herpå er de mange priser, som kaffe fra netop Villa Rica har opnået. I 2010 fik området på denne bag­grund, navnebeskyttelse på kaffe fra området. En kontrol og navnebeskyttelse som netop skal sikre, at kun kaffe af områdets høje kvalitet sælges med oprindelse herfra.


Farmen Finca Mandrup Maylle blev i 2013 købt af Karina Maylle og hendes danske mand Stig Mandrup Larsen. Farmen består af et en jordlod på 20 ha. i den nordøstlige del af Villa Rica, i 1.800-1.900 meters højde. Karina og Stig har bygget farmen op helt fra bunden og selv plantet alle 50.000 planter af sorterne Catimor, Gran Colom­bia, Gesha og Caturra. Denne kaffe stammer fra deres første høst.


Kaffen er dyrket med økologisk gødning, plukket manuelt og vasket og fermenteret. Herefter er den soltørret og håndsorteret.

BT Ristningsgrad:
Hent detaljer og informationer herunder:
Youtube produkter:
0
Youtube produkter sammensat:
Youtube betinget:
BT Billede Detalje:
bentax_logo_250

Svenstrup Bane AllE 3 | DK 9230 Svenstrup J | TLF. 9810 3210 

Banner_gul_99x32
flogo-RGB-HEX-Blk-58
In-Black-34px-R