Se Kurv
Menu_klikud.png
Du er logget ind som en anden bruger. Returner til egen bruger.

Tekst 1:

Jura Claris Smart Filter 1 x 3 stk.

Kategori:
Rengøring > Rengøring af Kaffeudstyr, Tilbehør til Udstyr > Rengøring af Maskiner
BENTAX.DK - E-SHOP - Rengøring - Afkalker og vandfiltre - Jura Claris Smart Filter 1 x 3 stk.
 1. Varenr:
  71794
 2. Enhedsnavn:
  Æske

Pris:

Varebeskrivelse - Tangora:

Få en bedre kop kaffe eller te og undgå at din maskine kalker til med Jura Claris Smart filter. Enhver Jura maskine med Intelligent Water System (I.W.S.) registrerer når filteret isættes og indstiller sig til at køre automatisk renseproces.


Når du brygger kaffe, så er vandets kvalitet afgørende i og med at en kop er 98% vand. Jo bedre vandkvalitet, jo bedre og renere bliver aromaen i din kop. Med dette filter får du filtreret vandet, mens de mineraler, som er gode for din kop kaffe forbliver i vandet. Filteret er med til at forhindre at slanger og samlestykker i din espressomaskine kalker til og i yderste konsekvens blokeres, så du ikke kan brygge kaffe.


Med et Claris filter placeret direkte i vandtanken, så filtreres vandet, som bruges til den enkelte kop, for spor af eksempelvis kobber, bly, klorin og aluminium. Bruger du sådan et filter korrekt, behøver du altså ikke længere at afkalke din espressomaskine, og kan spare en masse tid.


Claris Smart filter virker ud fra det professionelle up-flow princip og filtrerer dermed altid den nøjagtige mængde vand til den enkelte kop. Grundet banebrydende teknologi, så er filteret fremstillet til anvendelse i alt slags vand verden over, uanset hårdhed. I filteret er der granulat, som altid sørger for optimalt kalkniveau i vandet i forhold til din kop kaffe. Også selvom vandets hårdhed er lav. 


Filteret justerer altså selv i forhold til vandets hårdhed, men du skal være opmærksom på, at filterets kapacitet er afhængig af hårdhedsgraden. 


Alt i alt får du med dette filter en forbedret smag og sikrer længere levetid på din espressomaskine. Indholdet er 3 stk. filtre.


Filterets kapacitet

Filterpatronens kapacitet er afhængig af vandets hårdhed, som du kan finde ved at kontakte dit lokale vandværk. Mange vandværker har denne information liggende på deres hjemmeside.

 • fra 1-5° dH: op til 65 l
 • fra 6-10° dH: op til 60 l
 • fra 11-15° dH: op til 55 l
 • fra 16-20° dH: op til 50 l
 • fra 21-25° dH: op til 45 l
 • fra 26-30° dH: op til 40 l


Hårdt eller blødt vand?

Når man vurderer vands hårdhed opgives det i  °dH (hårdhedsgrader), efter hvor mange mineraler, der er i vandet (kalcium og magnesium). 1 grad betyder, at 1 liter vand indeholder 1 mg kalk. Karbonathårheden (kH) udgør ca. 2/3 af totalhårdheden (dH).

 • 0 - 4° dH. = meget blødt.
 • 4 - 8° dH. = blødt.
 • 8 - 12° dH. = middelhårdt.
 • 12 - 18° dH. = temmelig hårdt.
 • 18 - 30° dH. = hårdt.
 • over 30° dH. = meget hårdt.

Hvad er problemet med kalk?
Kalkaflejringer ødelægger din espressomaskines kedel og indvendige metaldele. Det sætter sig i kedel, rør, magnetventiler og på varmelegemet, så din espressomaskine på et tidspunkt holder op med at virke. Desuden vil kalkaflejringer på din maskines varmelegeme nedsætte din maskines ydeevne og forlænge opvarmningstiden drastisk.


Ved brug af hårdt vand vil gennemløbet i rørene blive mindre og maskinen vil være længere tid om at blive driftsvarm dag for dag, efterhånden som kalken aflejrer sig. Den mulige konsekvens går fra kostbare reparationer og stigende energiforbrug (tilkalket varmelegeme) til totalt tilstoppede rør, defekte magnetventiler og eksploderede varmelegemer.


Selv 1 mm kalkaflejring på varmelegemer kræver yderligere 10% mere energiforbrug. Tilsvarende højere elregninger er konsekvensen.

BT Ristningsgrad:
Hent detaljer og informationer herunder:
Youtube produkter:
Youtube produkter sammensat:
Youtube betinget:
BT Billede Detalje:
bentax_logo_250

Svenstrup Bane Alle 3 | DK 9230 Svenstrup J | TLF. 9810 3210 

Banner_gul_99x32
flogo-RGB-HEX-Blk-58-blue
In-Black-34px-R