HoReCA – Kaffeløsninger til hoteller, restauranter og caféer

Når kaffen sælges eller serveres for gæster, er der i vores regi tale om HoReCa kaffe.

Vi har stor erfaring indenfor erhvervskaffeløsninger til HoReca segmentet, som er kendetegnet ved at man altid ønsker, at traktere gæsterne på bedst mulig vis. Faktorer som kvalitet, driftssikkerhed og kapacitet skal ofte gå op i en højere enhed, således gæsterne får det bedst mulige helhedsindtryk af din virksomhed. 


Når vi arbejder indenfor HoReCa segmentet, oplever vi at der er stor forskel på den måde, som kaffen serveres på.

Kaffeanlæg til Restaurant Gastro i Billund Lufthavn

Kaffeløsning ved Gastro Restaurant i Billund Lufthavn.

Kaffemaskine opsat hos Restaurant Madklubben

Bistro Royal serverer fremragende kaffe til fornuftig pris fra udstyr leveret af Bentax.

Restaurant og Café Kaffemaskine opsat hos Executive Lounge

Thermoplan Fuldautomatisk Kaffemaskine i Executive Lounge på Tivoli Hotel

Måske serveres kaffen til en konference, eller måske er det ”after-dinner kaffe” i en ala carte restaurant. Måske er kaffen en del af en morgenbuffet. Eller måske skal kaffen serveres i en café, hvor det netop er kaffen, som er hele fundamentet for virksomheden. Vores sortiment indkluderer fuldautomatiske kaffemaskiner og manuelle espressoanlæg samt kaffebryggere med en kapacitet på op til 40 liter hvis der skal laves store mængder kaffe.


For at høre mere om vores HoReCa løsninger kontakt os på telefon 98 10 32 10 eller på mail


Kaffeløsninger til hoteller 

At byde jeres gæster en god kop kaffe, må anses som denne verdens mest universelle gestus. Arbejder du i hotelbranchen ved du hvilken betydning kaffen har. Med en luksuriøs, veltillavet kop kaffe får gæsten en ekstra oplevelse.


En fuldautomatisk kaffemaskine med hele bønner og frisk mælk ved morgenmadsbuffeten giver gæsterne mulighed for selv at lave sig en kop af deres favorit kaffevariant, med en snert af barista-kvalitet og ikke mindst duften af friske bønner der breder sig. 


Hos Bentax gør vi os stor umage for at matche dit hotel med den helt rigtige kaffeløsning, så både gæster og personale bliver tilgodeset. 


En espressomaskine i hotellets restaurant er også en populær løsning, som giver mulighed for at imødekomme – og ofte overstige – gæsternes forventninger. For mange er det at afslutte måltidet med en kop kaffe det perfekte punktum og leverer du det punktum med manér, så er den gode stemning sikret. 


Med en espressomaskine i baren er der frit lejde til at slippe fantasien løs og tage en velkendt original som Irish Coffee til nye højder eller kaste sig ud i nyere klassikere som den populære Espresso Martini, hvor kaffekvaliteten virkelig træder igennem. 


Udover mulighederne for semi- og fuldautomatiske kaffemaskiner,  espressomaskiner mv. er en anden kaffeløsning til restaurationsbranchen også populær. Nemlig de store bryganlæg, som er det perfekte match i forbindelse med events som konferencer, store fester som bryllupper og lignende. Her får du mulighed for at servere frisklavet, aromatisk kvalitetskaffe til mange kuverter af gangen. 


Læs om den kaffeløsning vi skabte til Tivoli Hotel & Congress Center, så de nu er dækket ind med en velfungerende, professionel kaffeløsning til både events, loungeområder, restauranter, morgenmadsbuffeten og til konferencegæster.


Kaffeløsninger til restaurationsbranchen 

Som nævnt er den gode kop kaffe et absolut must når et restaurantbesøg lakker mod ende og der skal samles op på de forskellige retters indtryk. 

Med en professionel kaffeløsning fra Bentax har din restaurant mulighed for at servere gæsterne en lækker og indbydende specialkaffe, uden at du behøver have en barista stuvet ind på lønningslisten. 

I det hele taget ser vi i disse år et øget ambitionsniveau for professionelle kaffeløsninger i restaurationsbranchen.


Sammen diskuterer vi de forskellige behov og muligheder til din restaurant, så du får den optimale kaffeløsning. Uanset hvilken løsning du vælger, så sørger vi naturligvis for at sætte jer ind i maskinen og uddanne jer i mulighederne, så resultatet bliver så professionelt og smagfuldt som overhovedet mulig. Med eksempelvis en fuldautomatisk kaffemaskine er du garanteret et sublimt resultat hver eneste gang.


Med en god kaffeløsning i restauranten har kokkene også en mulighed for at inddrage et touch af fx espresso i menuen.  


Kaffeløsninger til caféer og kaffebarer

Bentax er markedsførende når det kommer til state of the art kaffeløsninger til virksomheder som caféer og kaffebarer. Her er manuelle maskiner det oplagte valg og uanset dit ambitionsniveau har vi en professionel kaffeløsning der kan matche dine krav. 


Til topklasse baristakvalitet foreslår vi mærkerne Dalla Corte og Carimali Cento, som du kan se nærmere på lige her. 

Bentax leverer kaffeløsninger til en række anerkendte caféer og kaffebarer, herunder Emmerys og Starbucks. Du kan læse mere om vores referencer her.  


Som barista er du naturligt interesseret i funktioner som vandtryk, temperaturer, stampeteknikker mv. Passioner vi deler hos Bentax og i hvilken forbindelse vi gerne sparrer. I teamet finder du en lang række kompetencer inden for baristafaget, ligesom vi afholder selv baristakurser og følger branchenyheder tæt. Derfor er det også essentielt for os at rådgive korrekt og levere markedets bedste kaffeløsninger til caféer og kaffebarer. 


Bliv ringet op - udfyld nedenstående konktaktformular:


BoenneHjerteEnd
Vil du vide mere? Tryk her - så hører du fra os, før end du har drukket din næste kop kaffe
bentax_logo_250
TARMVEJ 5 | DK 9220 AALBORG Ø | TLF. 9810 3210 | FAX 9810 3216
Banner_gul_99x32