Kaffeløsninger og kaffemaskiner til offentlige virksomheder, hospitaler og uddannelsesinstitutioner

Der drikkes meget kaffe i den offentlige sektor. Vores store udvalg af kantineautomater sikrer at en god kop kaffe, kakao, the eller en let snack er tilgængelig døgnet rundt - uanset om du befinder dig på lærerværelset, plejehjemmet, på hospitalet eller i kantinen på din skole. 

    

En god kop kaffe er ofte kollegaernes samlingspunkt, en fast del af de indledende øvelser til et godt og produktivt møde – og så kan en kop kaffe slå lidt af ventetiden ihjel i et venteværelse. 

Erhvervskaffe perfekt til Offentlig institution

Institutleder Carsten Sørensen ved Aarhus Universitet nyder kaffen fra Thermoplan Kaffemaskinen.

Kaffemaskiner opsat på Aarhus Business College

Elever og lærere ved Aarhus Business College drikker alle kaffe serveret af Bentax.


Fleksible kaffeløsninger til det offentlige

Uanset hvilken slags offentlig institution eller kontor du sidder i – om det er kommune, region eller stat, så har vi en kaffeløsning der passer til dine specifikke behov. Bentax har i 25 år leveret kaffe og kaffemaskiner til uddannelsesinstitutioner, offentlige virksomheder, hospitaler, skoler mv. 


Når vi skal skalere den rigtige kaffeløsning kigger vi på en række parametre, såsom spredning mellem forskellige afdelinger, estimeret dagligt forbrug, brugervenlighed, rengøring mv. Du kan kontakte en af vores dygtige konsulenter her og høre om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud på den helt rigtige kaffeløsning.


Som offentlig virksomhede og kontor er der ofte særlige krav til kaffeløsningens individuelle specifikationer, herunder betalingssystemer. Vi har stor ekspertise indenfor betalingssystemer, og kan sammen med dig finde netop det betalingssystem, som passer jeres bedst.


Kontakt os på telefon 98 10 32 10 for at høre mere om vores betalingsløsninger.


Landsdækkende service

Driftsikkerhed og hurtig, professionel service er en af vores kæpheste. Vores team af servicemontører er fordelt over hele landet og sørger for at jeres kaffemaskine altid fungerer optimalt. Vi leverer kaffe og kaffeløsninger til offentlige virksomheder i alle landets regioner og kommuner, så uanset om det gælder et uforpligtende tilbud, service, reparation eller montage, så er der altid en Bentax-konsulent i nærheden. 


Udover kaffeløsninger til det offentlige, servicerer vi en bred portefølje af kaffeelskere, herunder restauranter, cafeer, baristaer og private virksomheder. Ønsker du at læse om kunder vi har hjulpet med en kaffeløsning? Se vores referencer på linket her.


Udfyld vores kontaktformular i bunden og vi kontakter dig hurtigst muligt. Alternativt kan du finde nummeret eller mailen til en af vores salgskonsulenter her.

BoenneHjerteEnd
Vil du vide mere? Tryk her - så hører du fra os, før end du har drukket din næste kop kaffe
bentax_logo_250
TARMVEJ 5 | DK 9220 AALBORG Ø | TLF. 9810 3210 | FAX 9810 3216
Banner_gul_99x32