Menu_klikud.png

Kurser

Hvordan kan man få kvalitet, hvis man ikke kender processen?

Vi elsker god kaffe og vores kaffeviden er stor. For os er kendskab til kaffe lige så vigtigt som selve drikken. Vejen fra kaffebondens mark til koppen er meget lang, og kvaliteten kan gå tabt mange steder på bønnernes lange rejse. Det er rigtigt ærgerligt – især når det sker på grund af manglende viden.


Vi tilbyder derfor løbende en række kurser og events, både til dig, som arbejder professionelt med kaffe og sælger det f.eks. i en café eller restaurant eller til dig, som gerne vil nyde en god kop kaffe hjemme.

Vi sælger en del udstyr – både manuelle espressoanlæg såvel som fuldautomatiske kaffemaskiner til Horeca. Til dette segment tilbyder vi en særlig uddannelse til baristateams. Logo:
JB-logo
Kort tekst:

Vi kan klart anbefale Bentax som et arrangement til andre virksomheder, der gerne vil blive lidt klogere på kaffe - ikke mindst høre en passioneret historie om kaffe og en spændende virksomhed her i det nordjyske. 

Logo:
novonordisk
Kort tekst:

En inspirerende dag på kaffeskole, hvor vi blev mødt af en smittende entusiasme hos alle i huset. 


Uddanelseforløb til teams:

God kaffe og godt udstyr gør det ikke alene. Et godt håndværk og et godt fundament af viden om råvarernes oprindelse og forarbejdning er mindst lige så vigtigt, såfremt man ønsker at servere kaffe af høj kvalitet. Derfor specialsyr vi gerne et uddannelsesforløb til dit baristateam. Espressobrygningsteknik, slow brew kaffebrygning og latteart kursus er blot et par af de emner, som kan være på programmet.


Personaleevents:

Hvorfor ikke bruge et par timer med kollegaerne på vores kaffeskole? Uanset om I er fem eller 20, kan vi lave et personaleevent eller fyraftensarrangement for dit firma eller din forening. Vi skal bruge minimum 3 timer. Tiden bruges først på teori og efterfølgende får I lov til at kaste jer ud i forskellige brygteknikker. Vi lover jer, at tiden flyver afsted, og at I går hjem med en større viden om kaffe og et stort smil på læberne.


Kurser til private:

På nuværende tidspunkt tilbyder vi desværre ikke kurser til private.


Se vores brochure om arrangementer i PDF-format...
Download PDF'en her.


bentax_logo_250

Svenstrup Bane Alle 3 | DK 9230 Svenstrup J | TLF. 9810 3210

Kontrol Rapport
flogo-RGB-HEX-Blk-58-blue
In-Black-34px-R