Se Kurv
Menu_klikud.png
Du er logget ind som en anden bruger. Returner til egen bruger.

Kaffekværn

Foto 1:
Slingshot C68
Titel:
Slingshot C68
Kort Tekst:

Den perfekte kværn til formaling af de lysere rist af espressobønner. Med koniske skær som kan lave en rigtig fin og ensartet formaling.

Foto 1:
Slingshot S75
Titel:
Slingshot S75
Kort Tekst:

Unik kværn til formaling af espressobønner. Denne model passer perfekt til café hvor udleveringshastighed er vigtig.

Foto 1:
Bunn Multikværn
Titel:
Bunn Multikværn
Kort Tekst:
Kværnen med de mange muligheder. Kan programmeres til flere bønnetyper og formalinggrader. Perfet til Bunns kaffebryggere.
Foto 1:
Macap kaffekværn M42D
Titel:
Macap kaffekværn M42D
Kort Tekst:

Lille smart on-demand kværn til espresso formaling. Kan indstilles med 3 doseringsprofiler og passer perfekt til under 50 shot pr. dag. 

Kaffekværnen til espressoanlægget

Siger man manuelt espressoanlæg, siger man også kaffekværn. En kaffekværn er et must for enhver barista, der brygger på et manuel espressoanlæg. Denne type kaffekværn giver mulighed for at male bønnerne direkte i baronetten. Måske ønsker man manuel dosering, måske ønsker man dosering-on-demand. Hvad med formalingsgraden af bønnerne? skal den kunne indstilles trinvist eller skal den være "fast programmeret". Vi tilbyder kaffekværne til den lille café som kværner relative små mænger bønnner såvel som store caféer, som sælger mange kopper hver dag. Vores sortiment er nøje udvalgt, således at baristaen kan få den kværn, som passer bedst til formålet.


Kaffekværnen til filterbrygning 

Særligt indenfor de seneste år er der kommet mere og mere fokus på den sorte kaffes kvalitet. Filterbryg har fået en revival, men nu med stadig større og større krav til kvaliteten. Et af de steder, hvor man simpelt kan spring fem trin op af kvalitetstrappen er ved at benytte helt frisk formalede bønner til filterkaffen. Både Bunn og Curtis tilbyder en række kværne, som netop er fremstillet til dette formål. Men også her tilbydes mange modeller, som er specielt tilpasset netop de behov, som du har. Gældende for dem alle er at de kværner bønnerne direkte i kaffebryggerens filter. Dvs. at man placerer filterholderen og filter under kværnen og bønnerne havner således direkte i filteret og er klar til brug. Det betyder at doseringen indstilles og indkodes - enten efter tid eller vægt. Ofte har man indkodet flere forskellige mængder - alt efter størrelsen på bryg og bønne. 


Der fås kværne, som har flere bønnebeholdere. Dette er smart, hvis man ønsker at tilbyde mere end end type filterkaffe. 


Kaffekværn til at fylde poser 

Det er ikke kun på restauranter, caféer og på jobbet, at der i dag stilles højre krav til kaffe. I dag oplever vi, at flere og flere forbrugere også vil drikke kaffe af høj kvalitet hjemme. Derfor køber de kaffe af hele bønner. Ikke alle ejer en kaffekværn, og derfor ser man ofte at der i butikker og caféer står en kaffekværn til at kværne i poser.  Således kan man let fylde de hele bønner i kværnen, og formale dem direkte ned i samme pose, som kaffen oprindeligt kom i.  Denne type kaffekværn kan også bruges af mikroristerier eller andre som har behov for at formale direkte i pose.  Formalingsgraden kan naturligvis indstilles alt efter om kaffen skal bruges til espresso, filterkaffe eller stempelkaffe. Mærker

Vi forhandler kaffekværne fra følgende producenter:

  • Anfim

  • Bunn

  • Curtis

  • Mahlkönig

  • Vario

bentax_logo_250

Svenstrup Bane Alle 3 | DK 9230 Svenstrup J | TLF. 9810 3210 

Banner_gul_99x32
flogo-RGB-HEX-Blk-58-blue
In-Black-34px-R