Menu_klikud.png
Titel:

Emmerys Organic Bakery og Coffee

Kort Tekst:
”Vi sælger flere tusinde kopper kaffe hver dag fordelt på vores 30 butikker. Der stilles stadigt større krav til smagen og kvaliteten fra vores gæster, og det ønsker vi til enhver tid at imødekomme. Vi benytter 100% økologisk Arabica kaffe i vores espresso som vi har udviklet i samarbejde med Bentax og når råvaren er i orden, så skal maskinen også være det. I vores samarbejde med Bentax har vi de seneste tre år oplevet et højt serviceniveau, hurtig udrykning, smertefri problemløsning og generelt en høj oppetid på vores maskiner. Bentax lever op til de høje krav og standarder som vi arbejder med i emmerys, og de har vist sig også at være en god sparringspartner når vi taler om udvikling og fremtidsvisioner for kaffen som produkt.Vi er med andre ord, meget tilfreds med samarbejdet."

- Nick Rasmussen, Procurement Manager and head of products, emmerys organic bakery & coffee
Billede1:
Emmerys Organic Bakery og Coffee
Billede Tekst1:

Billede2:
Emmerys Organic Bakery og Coffee
Billede Tekst2:

Billede3:
Emmerys Organic Bakery og Coffee
Billede Tekst3:

Lang Tekst:

Emmerys - et kaffeeventyr


Da Hans Henrik Preisler i 2011 købte Emmerys af Kokken Per Brun, var det med vækst for øje. Hans Henrik forudså, at efterspørgslen på økologisk bagebrød i høj kvalitet ville stige markant i løb af nogle år.

Fra start havde Hans Henrik en ambition om, at lave et holdbart koncept, som sikrede, at kvaliteten på produkterne altid var i top – uanset hvilken butik kunderne handlede i. Hans Henrik ville vækste, og kaffen var oplagt at sætte fokus på.

Da Hans Henrik i 2011 for første gang kontaktede Søren (direktør i Bentax) var det fordi, Bentax er eneforhandler kaffemaskiner fra Thermoplan i Danmark.
Samtalerne mellem Emmerys og Søren blev til mange. Der blev brugt timer på at spare omkring, hvordan et kaffekoncept kunne skrues sammen.

Udfordringen i Emmerys har været at følge med efterspørgslen. Den traditionelle manuelle espressomaskine kunne ganske enkelt ikke producere nok kaffe til at undgå, at kunderne kom til at vente alt for længe på deres kaffe. Ved nogle forretninger stod kunderne ind i mellem i lange køer for at købe brød og kaffe. Måske et tegn på succes, men alligevel en utilfredsstillende situation.

Emmerys havde på denne baggrund brug for en løsning med høj kapacitet i spidsbelastninger, og som kunne levere en ensartet høj kvalitet af cafédrikke. Samtidig skulle løsningen kunne betjenes af nyt personale såvel som de mere erfarne medarbejdere.

Når man vil lave kvalitetsprodukter, er det vores erfaring, at det er særligt vigtigt at man har et nært og tillidsfuldt samarbejde. Det er kun en fordel, såfremt kaffen og udstyret leveres af samme leverandør. Så kan man nemlig undgå den situation, hvor man, som kunde, er i tvivl om hvor ansvaret for et dårligt slutprodukt skal placeres. Hvis en leverandør både leverer kaffen, udstyret og den forebyggende service, så er det kun et sted at rette sig mod, såfremt der opstår problemer.

I slutningen af 2011 opstillede Bentax de første maskiner, og leverede de første paller kaffe til Emmerys kæden. En række kaffeblends som Emmerys og Bentax udviklede i fællesskab, og som var stadig bruges i dag. Ligesom Bentax gennem en årrække stod for træningen af Emmerys personale i kaffebrygningens kunst.

Siden opstarten i 2011 har Emmerys oplevet en massiv vækst på kaffe. I dag har Emmerys ansat Nick Rasmussen som produktansvarlig for alt kaffe. Det er således Nick vi har den daglige kontakt med.

Lang Tekst:

Vi er særdeles stolte af at arbejde sammen med Emmerys. Når man arbejder med passionerede mennesker, som sætter en stolthed i at levere det allerbedste produkt, og som hele tiden ønsker at tilbyde kunderne det sidste nye inden for cafédrikke, kræver det, at man hele tiden gør sig umage. Det gør vi.

Emmerys er et godt eksempel på det, som vi kalder et ”kaffepartnerskab”. Emmerys og Bentax arbejder ofte efter ”open-book princippet”. Dette kræver naturligvis en stor tillid partner i mellem. Samtidigt kræver et sådant samarbejde også respekt og ærlighed. Begge faktorer som opbygges over tid og et indgående kendskab virksomhederne i mellem.
Det er Bentax’ ambition at skab mange flere ”kaffepartnerskaber”. Vi oplever at des tættere kunde/leverandør forholdet er, des bedre produkt leveres der, og des bedre mulighed er der for at skabe stærke brands. Man kan jo ikke komme uden om at Emmerys netop er et eksempel herpå.


Bliv ringet op 

- udfyld nedenstående kontaktformular og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.
  1. Du skal godkende at vi har og bruger dine data til at kontakter dig. Læs mere her 
Vil du vide mere? Tryk her - så hører du fra os, før end du har drukket din næste kop kaffe
bentax_logo_250

Svenstrup Bane Alle 3 | DK 9230 Svenstrup J | TLF. 9810 3210

Kontrol Rapport
flogo-RGB-HEX-Blk-58
In-Black-34px-R