close

Chokolade

Ønsker du at kunne byde kunder, medarbejdere og gæster på et stykke lækker chokolade? Vi har et stort udvalg af chokoladestykker, der er indpakket enkeltvis, hvorfor de er perfekte til fx caféserveringer og tilbehør til en kop kaffe. Tag blot stilling til, om du foretrækker lys, hvid eller mørk chokolade, chokolade med smag af fx mint, skovbær eller orange, de velkendte klassikere som Twix, Mars, Marabou og Toblerone eller måske lækre chokoladebeklædte espressobønner eller mandler? 

Mulighederne er mange, og vi tilbyder chokolade fra mærker som blandt andet Bouchard, Lady Kathy, Marabou, Toblerone, Twist, Mars, Bounty, Snickers, Twix og Schoko-Krispy. 

Der er noget for enhver smag, og der findes med garanti en (eller flere) chokoladevarianter, der passer perfekt til din virksomheds behov.

Chokolade er et perfekt match til kaffe og te! Her pakket i portionsenheder, nemt og hygiejnisk til enkeltvisservering, til møder og buffet. Kontakt os på tlf. 70 25 44 33 hvis du har særlige ønsker, du ikke kan finde her på shoppen.

arrow_upward