close

Vores værdier

Om Bentax

Hos os handler det om god kaffe: kaffebønner, kaffemaskiner, kaffebrygning, kaffeudstyr og rigtig god service til vores kunder. Vores fokus er professionelle løsninger til virksomheder i hele Danmark, både kontorer og institutioner, restauranter, konferencecenter og cafeer. Og vi kan levere alt der skal til, fra kaffe i bedste kvalitet til professionelle maskiner, - og ikke mindst den gode service, der holder din kaffeløsning i gang, hver dag.

Vores kultur er stærk og drevet af engagerede, ihærdige og professionelle medarbejdere, der alle bidrager til fællesskabet i Bentax. Og alle støtter op om vores værdier: hæderlighed, ærlighed og høj faglighed.

quote

”Vi skaber langvarige og nære relationer. Med udgangspunkt i hæderlighed, ordentlighed og høj faglighed matcher vi løsningerne med de behov, vi ser. Derfor får vores kunder markedets bedste kaffeløsninger, når de vælger Bentax som partner”

Søren Hansen
Direktør
Bentax

Hæderlighed

Vi er ærlige og holder ord i alle relationer, både til kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere, og ikke mindst mellem os som kollegaer.

Høj faglighed

God kaffe kræver kvalitet og høj faglighed, fra valget af kaffebønner til service af kunder. Derfor er vi dygtige, omhyggelige og veluddannede, og sætter en ære i at levere Danmarks bedste kaffeløsninger.

 

Ordentlighed

Vi gør os umage, i alle dele af Bentax, for det er vigtigt at være pålidelige, åbne og ærlige. Både som leverandør, samarbejdspartner og kollega.

 

Code of conduct

Som en ansvarlig virksomhed er vi dedikerede til at opretholde de højeste standarder for etik, integritet og ansvarlighed i alt, hvad vi gør. Vores "Code of Conduct" er et sæt retningslinjer og principper, der guider vores medarbejdere, partnere og interessenter til at handle i overensstemmelse med vores kerneværdier.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Vil du have hjælp til at finde den rigtige kaffe eller er din kaffemaskine ude af drift? Vi er klar til at hjælpe dig med svar til dine dine spørgsmål.

Find en

Medarbejder

Har du spørgsmål til en faktura? Eller skal du finde en fra salgsteamet eller ledelsen? Find os her.

Job hos Bentax

Vi søger nye kolleger

Vi er et hold af engagerede og dygtige professionelle, der er fælles om værdierne: hæderlighed, høj faglighed og ordentlighed.

Hovedkontoret i Svenstrup danner rammerne for vores moderne kafferisteri, administration, kundeservice, serviceværksted og lager. Og er den daglige arbejdsplads for flere end 40 medarbejdere. Vi har også et showroom i Brøndby, og medarbejdere fra salg og service, der hver dag besøger kunder i hele landet.

Vil du vide mere om mulighederne for et godt job hos Bentax, kan du læse mere om ledige stillinger her eller sende os en uopfordret ansøgning på job@bentax.dk. Husk at skrive tydeligt, hvilken type job du ønsker.

Maskiner & Udstyr

Showrooms

Kig forbi vores showrooms i Brøndby eller Svenstrup, hvor vi har vores udvalg af maskiner og tilbehør til kaffebrygning. Vi byder gerne på en rigtig god kop kaffe! Book en tid her.

Ofte stillede spørgsmål om kaffemaskiner

FAQ

Bentax er en totalleverandør inden for kaffeløsninger. Vi sælger alt fra kaffemaskiner, kaffebønner, kaffeudstyr og diverse tilbehør, du kunne få brug for til din kaffeløsning. Se vores store sortiment af alt til din kaffeløsning på vores online webshop her.

Vi er specialister i god kaffe, fra professionelle maskiner og effektiv service til friskristede bønner fra vores eget risteri. Derfor kan vi tilbyde din virksomhed gode kaffeoplevelser - både i hverdagen på kontoret, i caféen, restauranten og kantinen. Vi tilbyder også Danmarks bedste servicenetværk, hvor vi dækker hele landet - også i weekenden. Ligeledes kan vi hjælpe din virksomhed med træning og uddannelse i kaffeudstyr, kaffe og kaffebrygning samt barista. Læs mere om, hvad vi kan tilbyde her.

Med udgangspunkt i dig
Alt skal starte et sted. I Bentax tager vi udgangspunkt i dine behov, dine krav og dine ønsker. Måske er du allerede vant til at købe kaffemaskiner, kaffe og relaterede produkter. Måske er kaffens verden helt ny og uvant. Uanset hvor meget eller hvor lidt du kender til kaffens verden, kan du være sikker på at få en første klasses professionel sparring fra os. Vi ønsker nemlig, at du bliver så glad for din løsning, at du altid vil tænke tilbage på dit samarbejde med os som optimalt.

Hæderlighed, ordentlighed og høj faglighed
Bentax er bygget op på tre kerneværdier: Hæderlighed, ordentlighed og høj faglighed. Du kan forvente, at vi tilbyder den mest hæderlige løsning, du kan få. Vi ønsker at spille på den lange bane og ved, at tillid er grundstenen i lange partnerskaber og relationer. Derfor er begrebet ”hæderlighed” kommet for at blive i Bentax. Under fanen referencer kan du læse, hvad et lille udpluk af vores kunder synes om Bentax som samarbejdspartner.

Vi forventer, at vores leverandører forstår og lever op til vores ønske om at kunne levere ”hæderlige” produkter, som både de og vi kan stå inde for. Derfor er vores leverandører nøje udvalgte ud fra strenge krav til kvalitet, service og innovation. Uanset om man er kunde eller leverandør, arbejder vi ud fra en partnerskabstankegang. Vi ønsker at spille på den lange bane, og det håber vi også, at du vil.

Fokus på mennesker og miljø
Vi har fokus på at udvise social ansvarlighed og har gjort det lige siden, virksomheden blev grundlagt i 2004. Det kræver overskud og styrke for en virksomhed at kunne rumme udsatte, som måske står på kanten af arbejdsmarkedet og stiller krav til både ledere og kollegaer. Gevinsten ved at være i en virksomhed, som kan rumme forskellighed og støtte andre menneske, er dog langt større. Det er vores erfaring, at det i sidste ende er begge parter, som vokser med opgaven. Hvem ved, hvornår det bliver en selv, der kan få brug for en støttende hånd? Vi har i vores CSR-politik en hensigt om at have én ansat på særlige vilkår for hver 10 medarbejdere, som er ansat på ordinære vilkår.

En ting er at være social ansvarlig i Danmark, en anden er at udvise social ansvarlighed i forholdt til vores samarbejdspartnere i tredje verdens lande, nemlig kaffebønderne og deres familier. Vi arbejder løbende med at udvikle og støtte projekter, som arbejder mod at minimere fattigdom. Et af projekterne støtter børns skolegang i Guatemala via salg af kaffesække, et andet større og mere omfangsrigt projekt er i form af et samarbejde med African Coffee Roasters, som har etableret et kafferisteri i Kenya. Vores holdning er klar, vi ønsker at støtte både lokalt og globalt. Bæredygtighed handler i særdeleshed også om miljø. Vi arbejder kontinuerligt med at skabe flere bæredygtige løsninger og en mere bæredygtig drift. Vi sætter løbende fokus på nye områder og genbesøger cykliske områder som produktion, emballage, fragt, affaldssortering, madspild, ressource minimering osv. Vores kafferisteri er således energioptimeret og bliver løbende justeret i forhold til ny viden og teknologi.

arrow_upward