close

Optimer dit salg og din kundeoplevelse

Betalingsløsning og betalingsterminal

Hurtig og let adgang er i dag et krav fra kunderne. Derfor kan du ved at montere en betalingsterminal på din kaffemaskine eller vendingautomat, sikre at dine gæster hurtigt kan betjene sig selv.

Vi har stor erfaring med at integrere betalingsløsninger i vores forskellige kaffe- og automatløsninger.

Nemt og hurtigt

Med et betalingssystem minimeres køen ved kassen og kunden kan let komme videre

Ingen håndtering af kontanter

Implementeringen af moderne betalingssystemer reducerer behovet for at håndtere kontanter, hvilket kan spare tid og ressourcer. Dette kan også mindske risikoen for fejl og tab som følge af manuel kontanthåndtering. 

Dataindsamling & analyse

De fleste moderne betalingssystemer giver dig mulighed for at indsamle værdifulde data om købsadfærd, forbrugerpræferencer og salgsmønstre. Dette kan hjælpe dig med at tilpasse dit sortiment og forbedre din markedsføringsstrategi baseret på faktiske data. 

Maksimeret salg

Med en løsning som giver flere betalingsmuligheder som f.eks. Dankort, Mobilpay eller chip sikre du at kunden kan vælge den løsning som passer ham eller hende. Og så kan du naturligvis holde åbent 24-7, da du ikke er afhængig af at have personale til at tage imod betaling. 

Sikre transaktioner

Moderne betalingssystemer er designet med sikkerhed i tankerne. Kunderne kan føle sig trygge ved at foretage elektroniske betalinger, da disse systemer implementerer de seneste sikkerhedsprotokoller og krypteringsmetoder for at beskytte deres betalingsoplysninger.  

At betaling kan foretages kontaktløs ser mange også som en ekstra sikkerhed. 

Kontantløse betalingssystemer

Kontantløse betalings systemer benyttes oftest i offentlige rum, hvor brugerne skal betale for produkterne, f.eks. på skoler og uddannelsesinstitutioner, i sportshaller og fitnesscentre, samt andre offentlige institutioner hvor der kommer mange mennesker så som biblioteker, lufthavne og hospitaler mm. Men også i virksomhedskantiner som skal tilbyde mad og drikke udenfor det tidsrum som kantine er bemandet.  

Vil du vide mere?

Vi leverer de sidste nye betalingsløsninger der er på markedet, og vi arbejder med en række af de toneangivne leverandører af betalingsløsninger. Vil du høre mere om vores betalinssøgninger så kontakt os på telefon 70 25 44 33 eller på mail.

arrow_upward