close

Vi har brug for dig

Karriere

Hos Bentax er medarbejderne grundstenen i vores forretning. Vores virksomhed er baseret på tre kerneværdier: hæderlighed, ordentlighed og høj faglighed, som vi lever og arbejder efter, så vi kan tilbyde rigtig god kaffe til vores kunder.

Vi rister kaffe med omhu, installerer og servicerer professionelle kaffemaskiner og yder service til caféer, restauranter, hoteller, virksomheder og forretninger i hele Danmark. Vi ved, at kvalitet i hvert led er med til at sikre gode kaffeoplevelser til vores kunder, hver dag.

Hæderlighed

Vi er ærlige og holder ord i alle relationer, både til kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere, og ikke mindst mellem os som kollegaer.

Høj faglighed

God kaffe kræver kvalitet og høj faglighed, fra valget af kaffebønner til service af kunder. Derfor er vi dygtige, omhyggelige og veluddannede, og sætter en ære i at levere Danmarks bedste kaffeløsninger.

Ordentlighed

Vi gør os umage, i alle dele af Bentax, for det er vigtigt at være pålidelige, åbne og ærlige. Både som leverandør, samarbejdspartner og kollega.

At være en Bentax'er

Et godt sted at arbejde
Mød vores medarbejdere

Job i Bentax

Send gerne en uopfordret ansøgning

Kunne du tænke dig at komme med på Bentax holdet, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til HR og Marketingdirektør Mette Kaarsberg på job@bentax.dk

Der er vigtigt, at du specifikt skriver, hvilket type job du søger, samt medsender et CV.

For at kunne imødekomme de krav, der stilles i Persondataforordningen, modtager vi kun ansøgninger sendt til ovenstående mail. Når du sender en ansøgning, er du underlagt vores politik omkring Databeskyttelse. Den kan du læse her. Hvis du vælger at sende os en ansøgning, antager vi, at du har læst og samtykket til denne. 

Kaffe som levebrød
Bentax er en af landets førende virksomheder indenfor salg og service af kaffeløsninger og kaffemaskiner til det danske erhvervsliv. Vi har stor succes, og udvider derfor løbende vores medarbejderstab.

At være en Bentax'er
Bentax har alle dage været drevet af engagerede, fleksible og ihærdige medarbejdere, som værdsætter kunderne, vores partnere og kollegaer. Vi har en stærk kultur, som er bygget op omkring begrebet ”At være en Bentax’er”. Fra at være et lille og tæt team, er vi i dag en mellemstor virksomhed med ca. 60 medarbejdere, hvoraf en stor del arbejder decentralt fordelt over hele landet. Kulturen er dog stadig den samme, og vi rekrutterer medarbejdere, som har lyst til at være en Bentax’er og leve efter de spilleregler, der er for det. I vores personalehåndbog er begrebet defineret på følgende måde: ”En Bentax’er” er et udtryk for, hvordan en medarbejder i Bentax agerer og er på.

Hæderlighed, Høj faglighed og Ordentlighed
En Bentax’er arbejder ud fra grundværdierne: ”Hæderlighed”, ”Høj Faglighed” og ”Ordentlighed”. Hæderlighed udvises både i forhold til kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere, men i særdeleshed også internt imellem os som kollegaer. En Bentax’er leverer høj kvalitet. Vores produkter er af høj kvalitet, og vores serviceniveau er højt. Det betyder, at vi skal være stærke fagligt. Vi er veluddannede og omhyggelige og sætter en ære i at levere markedets bedste kaffeløsninger. Bentax er en sund virksomhed i vækst. Vi rekrutterer løbende nye Bentax’ere til holdet. Hvis du, eller en du kender, har lyst til at være med på holdet, er vi altid interesserede i at høre fra dig.

Uopfordrede ansøgninger
Vi modtager rigtig gerne uopfordrede ansøgninger. Der er dog vigtigt, at du specifikt skriver hvilken type job du søger, samt medsender et CV. Kunne du tænke dig at komme med på holdet er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til Mette Kaarsberg på job@bentax.dk.

 

arrow_upward