close

Hurtigt & effektivt

Danmarks bedste service

Vi ved hvor problematisk, det er for dig, når din kaffeløsning ikke virker. Derfor har vi et kompetent service-, support- og teknikerteam, der altid er klar til at hjælpe med alt fra installationer, forebyggende service, reparationer af kaffemaskiner samt andet udstyr - også i weekenden.

Fordele ved en

Bentax Serviceaftale

Vi dækker hele Danmark

Vores egne serviceteknikere dækker hele landet, så vi kommer hurtigt, hvis du har akut behov for service til din kaffemaskine. 

Kend dine omkostninger

Med en Bentax Serviceaftale betaler du en fast pris og undgår uforudsete udgifter. 

Forebyggende service

Vi bruger data fra din maskine, så vi kan udskifte kalkfiltre og andre sliddele, før de går i stykker. På den måde sikres driftssikkerhed og lang levetid for din maskine. 

Kend dine omkostninger

Vil du vide mere?

Så udfyld formularen her - så kontakter vi dig angående mulighederne.

Referencer

Vores kunder siger

Vi hjælper dig hele vejen

Træning og uddannelse

Nyt udstyr giver ofte nye muligheder. Derfor lægger vi vægt på, at I lærer at brygge den perfekte kaffe på jeres nye udstyr. Vi tilbyder kurser til dig og dine kolleger, når I investerer i nye kaffemaskiner, udstyr og god friskristet kaffe.

Vores kurser tilrettelægges efter jeres kaffemaskiner, så I hurtigt bliver eksperter og kender de mange muligheder i kaffeløsningen, I har valgt.

Det er en god investering, der kan ses på bundlinjen.

Ofte stillede spørgsmål om service

FAQ

Med en Bentax Serviceaftale får du flere fordele, så du kan sikre dig den bedste kaffeløsning til dig og din virksomhed. Du får blandt andet fuldt indblik i omkostningerne, så du undgår uforudsete udgifter. Vi dækker hele landet, så du kan få hjælp, hvis der opstår et akut behov for service. Desuden får du også:

  • Forebyggende service

  • Reparationer

  • Kørsel, tilkald og udskiftning af defekte dele

  • Hjælp fra dygtige serviceteknikere, der kender dit udstyr - og vores kundeserviceteam, der er klar online og på telefonen.

  • Vejledning og træning i din kaffemaskine

Hvis du har spørgsmål til service og serviceaftale i forbindelse med din kaffeløsning, er du velkommen til at ringe til os på telefon 70 25 44 33 eller sende en mail til service@bentax.dk.

Hvordan din kaffemaskine rengøres afhænger af forskellige faktorer. Først og fremmest afhænger måden, den rengøres på, af hvilken type kaffemaskine der er tale om, men også af hyppigheden af brug, rengøringsmidler, der passer til maskinen, vandet, der bruges til maskinen, og mere. Generelt er det en god idé at læse brugsanvisningen for at se, hvordan lige præcis din maskine skal rengøres. Er du i tvivl, kan du se vores videoer med guides til, hvordan man rengør de forskellige kaffemaskiner på "min side" under fanen "hjælp til selvhjælp" - ellers sidder kundeservice også klar til at hjælpe på telefonnummer 70 25 44 33 eller mail info@bentax.dk

Nej, det anbefales ikke at undlade at rengøre din kaffemaskine. En kaffemaskine, der ikke rengøres regelmæssigt, kan akkumulere kaffeolierester, mineraler, kalk og bakterier, som kan føre til dårlig smag, skade på maskinen og forringer levetiden på din maskine.

Kaffeolierester kan ophobes i bryggeenheden og filteret, hvilket kan resultere i en bitter smag og blokeringer. Mineraler og kalk kan bygge sig op i rørene og varmelegemet, hvilket kan føre til dårlig brygning og skade på maskinen. Bakterier kan også formere sig i kaffemaskinen, især hvis maskinen benytter mælk og ikke tømmes og rengøres dagligt.

Derfor anbefales det at rengøre din kaffemaskine regelmæssigt. Følg brugsanvisningerne for rengøring af din kaffemaskine og kaffeudstyr eller følg producentens instruktioner til rengøring. Husk at anskaffe dig det rette rengøringsmiddel til din kaffemaskine.

Der kan være mange forskellige årsager til, hvorfor din kaffemaskine pludselig holder op med at virke. Vi har et kompetent kundesupportteam, der sidder klar til at hjælpe og guide dig på telefonnummer 70 25 44 33 eller mail info@bentax.dk. Derudover har vi et hold af dygtige serviceteknikere, der dækker hele landet og er klar til, at køre ud for at hjælpe dig med eventuelle problemer med din maskine.

Der kan være mange forskellige ting, der ligger til grund for hvorfor din kaffemaskine melder fejl. Vi har et kompetent kundesupport team der sidder klar til at hjælpe og guide dig på tlf 70 25 44 33 eller mail info@bentax.dk. Vi har også et team af dygtige serviceteknikere der kører i hele landet, klar til at hjælpe dig ved problemer med din maskine.

Ja, du kan godt slukke din kaffemaskine over weekenden eller feriedage. Vi har udformet en vejledning, med formålet at hjælpe dig til korrekt nedlukning og genstart af dit udstyr. Du kan finde guiden her.  Det er en god idé at rådgive dig hos kundeservice eller servicetekniker ved eventuelle tvivlsspørgsmål. Kontakt os på tlf. 70 25 44 33 eller mail info@bentax.dk.

Hos Bentax kan vores dygtige teknikere og ansatte på vores eget værksted reparere et udvalg af kaffemaskiner, espressomaskiner, kaffeautomater og forskelligt udstyr fra blandt andet mærkerne Thermoplan, Faema, Wittenborg, Carimali, Bunn og Borg&Overström.

Vi ved, hvor problematisk det er for dig, når din kaffeløsning ikke virker. Derfor har vi et kompetent service-, support- og teknikerteam, der altid er klar til at hjælpe med alt fra installationer, forebyggende service, reparationer af kaffemaskiner samt andet udstyr - også i weekenden. Responstiden fra, du ringer til vores kundeservice og til du får besøg af en tekniker, er 1-2 dage. Dog skal du være opmærksom på, at der i ekstra travle perioder kan være længere responstid.

Åbningstider & kontakt

Kundeservice

Man. - tors. 8.00 - 16.00
Fre. 8.00 - 15:30

Teknisk service

Man. - tors. 7.00 - 16.00
Fredag 7.00 - 19.00
Lør. - søn. 8.00 - 16.00

Hjælp til selvhjælp

Har du brug for hjælp til din kaffemaskine?

Her finder du videoer med guides og vejledninger til, hvordan du blandt andet tjekker kakaomoduler, åbner og lukker bønnebeholder, starter rensningsprogrammer og mere.

arrow_upward