close

En investering i dine medarbejdere

Træning og uddannelse

Nyt udstyr giver ofte nye muligheder. Derfor lægger vi stor vægt på, at I lærer det nye udstyr godt at kende, så I kan få det bedste ud af jeres nye investering. Vi tilbyder træningsforløb og kurser, der hjælper jer i gang med lige netop jeres kaffeløsning og på den måde får udbytte med det samme.

Invester i god kaffe

Kompetencer giver afkast

Dygtige medarbejdere er vigtige – også når det gælder brygning af god kaffe. For gode kaffekompetencer skaber selvtillid og det giver bedre kundeoplevelser. Og det kan ses på bundlinjen. 

Gode kaffekompetencer handler også om vedligeholdelse af udstyret. Udstyr som er passet godt, holder længere og er mere driftssikkert, til gavn for både din virksomhed og miljøet.

Træning & uddannelse

Invester i dygtige medarbejdere

En god kaffeoplevelse

Med nyt udstyr følger nye muligheder for god kaffe. Vi sikrer, at I lærer det nye udstyr godt at kende, til glæde for kolleger, kunder og gæster. 

Bliv dygtigere

Vi giver dine medarbejdere den nyeste viden om god kaffe og brygmetoder. Så kommer I alle godt fra start med det nye udstyr. 

Styrk dit brand

Få en stærkere profil og skil dig ud fra mængden, som ekspert i god kaffe. Vi kan hjælpe med både udstyr, kaffe og kompetencer i kaffebrygning. 

Hjælp til selvhjælp

Har du brug for hjælp til din kaffemaskine?

Her finder du videoer med guides og vejledninger til, hvordan du blandt andet tjekker kakaomoduler, åbner og lukker bønnebeholder, starter rensningsprogrammer og mere.

Ønsker du at høre mere om træning og uddannelse?

Kontakt os

Uddannelse, træning og instruktion
Vi deler gerne ud af vores viden, og derfor lægger vi stor vægt på at vores kunder og samarbejdspartnere får alt den uddannelse som de ønsker. Stort set alle vores uddannelsestiltag målrettes specifikt efter den enkelte kundes behov. Så selvom du vælger et af vores mere ”standardiserede” uddannelseselementer kan du være sikker på, at det passer til dit behov.

Nyt udstyr
”Alle har ret til en god kop kaffe” er vores motto. Det betyder at vi lægger stor vægt på, at du og dine kollegaer får den bedst mulige instruktion i forbindelse med køb af nyt udstyr.

Kaffens smag afhænger nemlig ikke blot af hvilke bønner der bruges eller maskine den brygges på, men også i høj grad af dagligt vedligehold og rengøring. Når vi installerer nyt udstyr indgår der altid uddannelse i dagligt vedligehold altid. Alt efter hvilken maskine du skal have, og hvilken erfaring du allerede har vil du/I derfor skulle afsætte 30 til 60 minutter til træning når vores servicetekniker installerer nyt udstyr.

Baristateknik
Dette kursus er målrettet personale på caféer og restauration, som ønsker at kende de grundlæggende baristaprincipper.

Formålet er at give en grundig introduktion til grundprincipperne i espressobrygning og mælkeskumning på manuelt espressoanlæg. Kurset er primært opbygget omkring hands-on praktik og derfor fungerer det optimalt ved en holdstørrelse på 2-4 deltagere pr. hold.

Kursets tilpasses efter behov og erfaring og vare typisk mellem 2 til 5 timer.

Introduktion til kaffens verden
Uanset om du lever af at sælge kaffe, arbejder et sted hvor I sætter pris på god kaffe, eller blot synes at god kaffe er interessant, vil en god grundig indføring i kaffens verden være essentielt. Kurset er både opbygget både omkring teori og praktik.

Kursets tilpasses efter behov og erfaring og varer typisk mellem 2 til 5 timer.

arrow_upward