close

Det siger vores kunder

Referencer

Vi har siden 2004 leveret kaffeløsninger til virksomheder i hele Danmark, fra uddannelsesinstitutioner, kantiner, og kontorer til restauranter og cafékæder. Med denne erfaring får du i Bentax en samarbejdspartner, der forstår dine behov og finder en professionel kaffeløsning, der passer perfekt til din virksomhed.

Jensens Bøfhus

Value for money på højt niveau!
quote

Det er få der leverer så høj kvalitet, som Bentax gør, til den pris. Her får jeg virkelig value for money på højt niveau. Jeg har arbejdet med mange kaffefirmaer, men Bentax skiller sig virkelig ud – både på kvalitets- og serviceniveau. Vi har generelt ekstremt få serviceopkald og maskinerne kører fuldstændig stabilt. Men når der er behov for service, så kommer serviceteknikerne hurtigt. De er dygtige og så er de altid mega imødekommende, smilende og flinke. Det spiller bare.

Nikolaus Gerdes
Distriktschef DK, SE, NO
Jensens Bøfhus

Emmerys

Et partnerskab om god kaffe, økologisk naturligvis!
quote

Hos Emmerys er vi passionerede: om godt brød, lækre kager og ikke mindst fantastisk god kaffe. Og alt er økologisk, naturligvis! Det er vigtigt for os, at kunderne altid får en god oplevelse. Det duer ikke, hvis vi har udsolgt eller vores maskiner ikke virker, bare fordi det er weekend. Hos Bentax har vi en partner, der forstår vores forretning. Både passionen for god smag og behovet for en forretning, der fungerer – hver dag.

Peter Lind Gandrup
Retail Manager, Emmerys

Salling Group

Vi stiller store krav til vores leverandører
quote

Vores 1.300 ansatte på Salling Groups hovedkontor får god kaffe, hver dag. Vi arbejder sammen med Bentax, der er eneleverandør af kaffemaskiner og står for den løbende service, så vi er sikre på, at kaffen altid er god. Både når det gælder de mange specialiteter som latte, cappuccino og espresso – og filterkaffen i kandevis. Og Bentax lever i høj grad op til mine forventninger. 

Jane Girke Norlander
Junior Buyer, GNFR - Corporate Services

Systematic

God kaffe er vigtigt for vores kunder – og medarbejderne!
quote

På vores hovedsæde i Aarhus har ca. 800 medarbejdere deres daglige arbejde – og vi har mange møder med kunder. Derfor skal vi naturligvis have en god kaffeløsning, der brygger rigtig god kaffe, er driftssikker – og til en rimelig pris. Sidst vi havde opgaven i udbud, var Bentax bedst – det var der ingen tvivl om. Jeg er nok nærmest en Bentax ambassadør, for jeg kan kun anbefale Bentax til andre.

Johannes Arentzen Bjerre
Service manager Systematic A/S

Tivoli hotel

God kaffe til alle dagens gæster
quote

Hos Tivoli Hotel & Congress Center har vi øje på detaljerne og kaffen er en vigtig del af vores serveringer: fra morgenmadsbuffeten, en intens espresso efter middagen til dampende varm kaffe i en pause – serveret hurtigt og uden ventetid. Vi har derfor store krav til vores maskiner og kvaliteten af vores kaffe. Gennem en åben og ærlig dialog, fandt vi sammen med Bentax frem til hvilket udstyr og hvor mange maskiner, som skulle anskaffes for at dække vores behov. Deres faglighed om god kaffe er utroligt høj!

Jesper Poulsen
Food and Beverage Manager, Tivoli Hotel & Congress Center

Penny Lane

Kunderne elsker duften af vores kaffe
quote

Hos Penny Lane handler alt om hygge, kreativitet og kærlighed til gode råvarer. Vores gæster kommer gerne flere gange om ugen, og hver gang skal det være en god personlig oplevelse. Derfor er vi rigtigt glade for vores samarbejde med Bentax, der leverer både superprofessionelt udstyr til vores café – og naturligvis friskristede kaffebønner! Og fordi vores kaffe er så populær, kan kunderne nu også købe den friskristede kaffe med hjem i hele bønner, naturligvis under vores eget brand Penny Lane. Ristet, pakket og leveret af Bentax. Vi kan kun anbefale et samarbejde med Bentax – de sikrer os både glade kunder og en god indtjening i vores kaffeforretning.

Jonas Hütcher-Hejlesen
Ejer, Penny Lane

Referencer
Læs vores cases og referencer fra vores kunder herunder og se hvordan vi har hjulpet dem, til at give deres personale, kunder og gæster den bedste kaffe og service. Bentax leverer kaffemaskiner, kaffeautomater, kaffebønner og lignende løsninger til flere markedssegmenter, og har stor erfaring i at vejlede kunder, så de får den bedste oplevelse, hvad enten det gælder kontor kaffe, "tag selv"-personale kaffe eller om det skal bruges af barista til forventningsfulde kunder i caféen eller restauranten.

Er du interreseret i, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, se mere her
Har du spørgsmål eller ønsker, er du meget velkommen til at kontakte os.

arrow_upward