close

Kaffekværne

Med en kaffekværn er kaffen altid friskmalet, lige før brygning. Vores udvalg af professionelle kværne supplerer kaffemaskinerne – uanset om du bruger et espressoanlæg eller filterbrygger. Kontakt os på 70 25 44 33, hvis vi skal hjælpe dig med at vælge den bedste kværn til dit udstyr.

Kaffekværnen til espressomaskinen

Til en manuel espressomaskine, hører der en god kaffekværn.
En kaffekværn er en nødvendighed for enhver barista, der brygger på en manuel espressomaskine. Men hvilken type kværn passer til jeres behov? Skal kværnen male kaffebønnerne direkte i baronetten? Eller ønskes manuel dosering eller dosering-on-demand?

Og hvad med formalingsgraden af kaffebønnerne? Skal kværnen indstilles trinvist eller skal den være ""fast programmeret""?

Vi tilbyder professionelle kaffekværne til både den lille café, som kværner relativt små mængder kaffebønner, og til de store caféer, som sælger mange kopper hver dag. Vores sortiment er nøje udvalgt, så baristaen kan få den kværn, som passer bedst til formålet.

Kaffekværnen til filterbrygning
I de seneste år, er den gode filterkaffe igen populær, og nu med stadig større krav til den gode smag. Et af de steder, hvor man kan springe fem trin op af kvalitetstrappen, er ved at benytte helt friskmalede kaffebønner til filterkaffen.

Vi tilbyder en række kaffekværne, som netop er fremstillet til dette formål. Men også her findes mange modeller, som er specielt tilpasset netop de behov, som du har. Gældende for dem alle er, at de kværner kaffebønnerne direkte i kaffebryggerens filter. Dvs. at man placerer filterholderen og filter under kværnen, og bønnerne havner således direkte i filteret og er klar til brug. Det betyder, at doseringen indstilles og indkodes - enten efter tid eller vægt. Ofte har man indkodet flere mængder - alt efter størrelsen på bryg og kaffebønne.

Der fås kværne, som har flere bønnebeholdere. Dette er smart, hvis man ønsker at tilbyde mere end en type filterkaffe, fx koffeinfri, mellem- eller mørkristet kaffe.

Kaffekværn til at fylde poser
Det er ikke kun på restauranter, caféer og på jobbet, at der i dag stilles høje krav til kaffe.
I dag vil vi også drikke kaffe af høj kvalitet derhjemme. Derfor køber private kaffe af hele kaffebønner, der i butikker og cafeer kan kværnes direkte ned i poser. Således kan man let fylde de hele bønner i kværnen og formale dem direkte ned i samme pose, som kaffen oprindeligt kom i. Denne type kaffekværn kan også bruges af mikroristerier eller andre som har behov for at formale direkte i pose. Formalingsgraden kan naturligvis indstilles alt efter om kaffen skal bruges til espresso, filterkaffe eller stempelkaffe.

Mærker
Vi forhandler kaffekværne fra følgende førende producenter:
Bunn
Faema
Slingshot
Macap

arrow_upward