Bentax-Brand-Logo-rgb-250
Menu_klikud.png
Du er logget ind som en anden bruger. Returner til egen bruger.
Se Kurv

kaffeautomater til virksomheder

Foto 1:
Opera IN
Titel:
Opera IN
Kort Tekst:
Kaffeautomat til instant kaffe og andre instantprodukter med god ydeevne og høj kvalitet.
Foto 1:
Concerto ES - hele bønner
Titel:
Concerto ES - hele bønner
Kort Tekst:
Lille og fix kaffeautomat med mange muligheder. Til hele bønner.

Forkæl ansatte og kunder med kvalitetskaffe

Kaffeautomater er meget populære i virksomhederne på grund af den nemme betjening og det brede udvalg af kaffevarianter. Nogle kaffeautomater til erhverv giver også mulighed for at bestille en kop te eller varm kakao, for de der foretrækker det.


Med en kaffeautomat kan du tilgodese en række forskellige behov, med en enkel og brugervenlig løsning. For at høre mere kontakt os på tlf.: 7025 4433


Gode grunde til at vælge en kaffeautomat til arbejdspladsen

Kaffeautomaternes alsidighed gør dem til et populært valg rundt omkring i virksomhederne. Med en kaffeautomat får du bl.a.:

  • adskillige valgmuligheder

  • nem rengøring

  • hygiejnisk og nem betjening

  • driftsikkerhed

  • skalerbar løsning

  • billig i drift

  • landsdækkende service.

Kaffeautomater har en høj kapacitet og klarer en høj volumen, så du også er sikker på at der er kaffe klar, når der er mange mennesker i huset. En kaffeautomat er også en fordel hvis du har et højt flow i virksomheden eller butikken. Displayet er nemt at overskue og valgmulighederne er genkendelige for flertallet, så nye gæster kan uden besvær betjene kaffeautomaten.


Få et uforpligtende tilbud på den rigtige kaffeautomat

Er du interesseret i en kaffeautomat til erhverv, så kontakt os for at finde den helt rigtige løsning. Mulighederne er mange og vores serviceteam er altid klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige automat, der passer til dine behov. Hos Bentax har vi 25 års erfaring med professionelle kaffeløsninger og vi sætter en ære i at sørge for at du finder en passende løsning. Giv os et ring på tlf. 7025 4433 og hør om dine muligheder.