Bentax-Brand-Logo-rgb-250
Menu_klikud.png
Du er logget ind som en anden bruger. Returner til egen bruger.
Se Kurv

Kaffekværne

Foto 1:
Groundbreaker
Titel:
Groundbreaker
Kort Tekst:
Kommunikerer med espressoanlæg så dosering og formaling altid giver den perfekte espresso 
Foto 1:
Groundbreaker med autotamper
Titel:
Groundbreaker med autotamper
Kort Tekst:
Kommunikerer med espressoanlæg så dosering og formaling altid giver den perfekte espresso med autotamper 
Foto 1:
Slingshot C68
Titel:
Slingshot C68
Kort Tekst:

Den perfekte kværn til formaling af de lysere rist af espressobønner. Med koniske skær som kan lave en rigtig fin og ensartet formaling.

Foto 1:
Slingshot S75
Titel:
Slingshot S75
Kort Tekst:

Unik kaffekværn til formaling af espressobønner. Denne model passer perfekt til café hvor udleveringshastighed er vigtig.

Foto 1:
Bunn FPGA SST
Titel:
Bunn FPGA SST
Kort Tekst:
Dosere i 3 valgte mængder direkte ned i stempelkanden. Og kan kværne op til 120 gr. Pr. dosering. 
Foto 1:
Bunn Multikværn
Titel:
Bunn Multikværn
Kort Tekst:
Kværnen med de mange muligheder. Kan programmeres til flere bønnetyper og formalinggrader. Perfet til Bunns kaffebryggere.
Foto 1:
Bunn posekværn
Titel:
Bunn posekværn
Kort Tekst:

BUNN GHV kaffekværn er hurtigt til at kværne kaffe i ­pose, dåse eller andre beholder.

Foto 1:
Macap kaffekværn M42D
Titel:
Macap kaffekværn M42D
Kort Tekst:

Lille smart on-demand kværn til espresso formaling. Kan indstilles med 3 doseringsprofiler og passer perfekt til under 50 shot pr. dag. 

Kaffekværnen til espressomaskinen

Siger man manuelt espressomaskine, siger man også kaffekværn. En kaffekværn er et must for enhver barista, der brygger på et manuel espressomaskine. Denne type kaffekværn giver mulighed for at male kaffebønnerne direkte i baronetten. Måske ønsker man manuel dosering, måske ønsker man dosering-on-demand. Hvad med formalingsgraden af kaffebønnerne? skal den kunne indstilles trinvist eller skal den være "fast programmeret". Vi tilbyder kaffekværne til den lille café som kværner relative små mænger kaffebønner såvel som store caféer, som sælger mange kopper hver dag. Vores sortiment er nøje udvalgt, således at baristaen kan få den kværn, som passer bedst til formålet.


Kaffekværnen til filterbrygning 

Særligt indenfor de seneste år er der kommet mere og mere fokus på den sorte kaffes kvalitet. Filterbryg har fået en revival, men nu med stadig større og større krav til kvaliteten. Et af de steder, hvor man simpelt kan spring fem trin op af kvalitetstrappen er ved at benytte helt frisk formalede kaffebønner til filterkaffen. Vi tilbyder en række kaffekværne, som netop er fremstillet til dette formål. Men også her tilbydes mange modeller, som er specielt tilpasset netop de behov, som du har. Gældende for dem alle er at de kværner kaffebønnerne direkte i kaffebryggerens filter. Dvs. at man placerer filterholderen og filter under kværnen og bønnerne havner således direkte i filteret og er klar til brug. Det betyder at doseringen indstilles og indkodes - enten efter tid eller vægt. Ofte har man indkodet flere forskellige mængder - alt efter størrelsen på bryg og kaffebønne. 


Der fås kværne, som har flere bønnebeholdere. Dette er smart, hvis man ønsker at tilbyde mere end en type filterkaffe. 


Kaffekværn til at fylde poser 

Det er ikke kun på restauranter, caféer og på jobbet, at der i dag stilles højre krav til kaffe. I dag oplever vi, at flere og flere forbrugere også vil drikke kaffe af høj kvalitet hjemme. Derfor køber de kaffe af hele kaffebønner. Ikke alle ejer en kaffekværn, og derfor ser man ofte at der i butikker og caféer står en kaffekværn til at kværne i poser. Således kan man let fylde de hele bønner i kværnen, og formale dem direkte ned i samme pose, som kaffen oprindeligt kom i. Denne type kaffekværn kan også bruges af mikroristerier eller andre som har behov for at formale direkte i pose.  Formalingsgraden kan naturligvis indstilles alt efter om kaffen skal bruges til espresso, filterkaffe eller stempelkaffe. 


Mærker

Vi forhandler kaffekværne fra følgende producenter:

  • Bunn

  • Faema

  • Slingshot

  • Macap