close

Hele bønner

Friskristede hele kaffebønner har en særligt lækker intens smag og aroma. Når de hele bønner formales, umiddelbart før de skal bruges, vil flest mulige aromastoffer kunne smages i hver enkelt kop. Vores sortiment af hele kaffebønner er bredt, fra single estate specialkaffer til vores Signature Roast kaffer. Ved hver kaffe kan du læse om smagsprofil, oprindelse og anbefalet brygmetode, så du nemt kan finde den rigtige kaffe. Og hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte os her: 70 25 44 33

Hele bønner ristet til perfektion
Hos Bentax har vi et stort udvalg af hele kaffebønner. Alle har de deres egen kaffesmag – lige fra let ristede, milde bønner med noter af blomster, bær og chokolade til den mørkristede, intense kaffebønne med stor fylde og kraftig smag. Når kaffebønnen er hel, kan den lettere bevare den gode smag og aroma.


Med hele bønner kan du servere en friskkværnet kop kaffe, hvor du kværner og maler dine kaffebønner selv – eller indstiller din kaffemaskine til rette formalingsgrad. Hele kaffebønner giver frisk og smagfuld kaffe til cafeen, restauranten, kantinen, kontoret og virksomheder.

Hvis du vil have den bedste smag og aroma i din kaffe, så er hele kaffebønner det bedste valg. Hos Bentax har vi et stort udvalg af hele kaffebønner, der er perfekt til fuldautomatiske kaffemaskiner og andre kaffemaskiner til kontoret og virksomheder.

Så hvis du leder efter hele kaffebønner til fuldautomatiske kaffemaskiner, kontorer eller virksomheder, er du kommet til det rette sted. Køb dine kaffebønner hos Bentax, og oplev den ultimative kaffeoplevelse i din virksomhed eller kontor.
Vi hjælper dig gerne med råd og vejledning i, hvilken bønne der passer til dine smagspræferencer.

Husk, vi har også et godt udvalg af professionelle kaffemaskiner og tilbehør, der passer til alle behov. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at finde den perfekte kaffeløsning til din virksomhed eller kontor.

arrow_upward