close

Salling Group

Vi stiller store krav til vores leverandører

Jeg har siden 2014 haft ansvaret for, at vores 1.300 ansatte her på Salling Groups hovedkontor får god kaffe, hver dag. Vi har igennem en længere årrække arbejdet sammen med Bentax, der i dag er eneleverandør af kaffemaskiner på hovedkontoret. Bentax leverer maskiner og står for den løbende service, så vi er sikre på, at kaffen altid er god. Både når det gælder de mange italienske specialiteter som latte, cappuccino og espresso – og filterkaffen i kandevis. 

Og Bentax lever i høj grad op til mine forventninger.  

Jeg møder personale fra Bentax, som er meget fleksible og løsningsorienterede. De holder hvad de lover, og jeg har gennem vores samarbejde fået stor tillid til, at løsningerne er de rigtige i forhold til vores behov. Præcis det, som jeg forventer af en god leverandør. 

Jane Girke Norlander

Jane Girke Norlander
Junior Buyer, GNFR - Corporate Services

Systematic

God kaffe er vigtigt for vores kunder – og medarbejderne! 

På vores hovedsæde i Aarhus har ca. 800 medarbejdere deres daglige arbejde – og vi har mange møder med kunder. Derfor skal vi naturligvis have en god kaffeløsning, der både brygger rigtig god kaffe, er driftssikker – og til en rimelig pris. Sidst vi havde opgaven i udbud, var Bentax bedst – det var der ingen tvivl om. 

Vi har nu en løsning med Thermoplan maskiner, som er intuitive, virkeligt stabile og brygger fantastisk kaffe. Bønnerne er også fra Bentax' eget risteri – og økologiske, naturligvis! Jeg oplever, at Bentax’ service er kompetent og effektiv, så vi har ingen problemer med vores maskiner.  

Jeg er nok nærmest en Bentax ambassadør, for jeg kan kun anbefale Bentax til andre.


Johannes Arentzen Bjerre
Service manager Systematic A/S

Penny Lane

Kunderne elsker duften af vores kaffe

”Hos Penny Lane handler alt om hygge, kreativitet og kærlighed til gode råvarer. Vores gæster kommer gerne flere gange om ugen, og hver gang skal det være en god personlig oplevelse. Derfor er vi rigtigt glade for vores samarbejde med Bentax, der leverer både superprofessionelt udstyr til vores café – og naturligvis friskristede kaffebønner! 

Vi har valgt klassisk italiensk udstyr – en Carimali DivaPro og en slingshot kværn – og en kaffebrygger fra BUNN til dejlig filterkaffe. Det giver den barista-oplevelse, som vores kunder forventer.  

Og fordi vores kaffe er så populær, kan kunderne nu også købe den friskristede kaffe med hjem i hele bønner, naturligvis under vores eget brand Penny Lane. Ristet, pakket og leveret af Bentax. 

Vi kan kun anbefale et samarbejde med Bentax – de sikrer os både glade kunder og en god indtjening i vores kaffeforretning”.Jonas Hütcher-Hejlesen

Ejer Penny Lane

Tivoli Hotel

Kaffe til alle dagens gæster

Hos Tivoli Hotel & Congress Center har vi øje på detaljerne for vores gæster – det skal være en god oplevelse, både for hotelgæster, konferencedeltagere og private selskaber.  Kaffen er en vigtig del af vores serveringer: fra friskbrygget filterkaffe på morgenmadsbuffeten, en intens espresso efter middagen til dampende varm kaffe i en pause på konferencen – serveret hurtigt og uden unødig ventetid. Vi har derfor store krav til vores maskiner og kvaliteten af vores kaffe. 

Hos Bentax har vi en partner, der kan tilbyde hele paletten: både et udvalg af kaffemaskiner, der matcher vores behov, en serviceaftale, der sikrer drift og kvalitet – og ikke mindst rigtig god, friskristet kaffe, som vores gæster virkelig sætter stor pris på. 

Gennem en åben og ærlig dialog, fandt vi sammen med Bentax frem til hvilket udstyr og hvor mange maskiner, som skulle anskaffes for at dække vores behov. Vi har valgt at investere i driftssikre maskiner fra Thermoplan og Bunn, der med deres lange holdbarhed giver god økonomi i vores kaffeforretning. Jeg synes virkelig, Bentax har været både dygtige til at forstå vores forretning og er professionelle, hæderlige partnere. Deres faglighed om god kaffe er utroligt høj! 


Jesper Poulsen
Food and Beverage Manager, Tivoli Hotel & Congress Center 

Emmerys

Et partnerskab om god kaffe, økologisk naturligvis!

Hos Emmerys er vi passionerede: om godt brød, lækre kager og ikke mindst fantastisk god kaffe. Og alt er økologisk, naturligvis! Det er vigtigt for os, at kunderne kan stole på kvaliteten og altid får en god oplevelse, uanset hvornår de besøger en af vores 31 kaffehuse og bagerier i København og Aarhus. Det duer ikke, hvis vi har udsolgt eller vores maskiner ikke virker, bare fordi det er weekend. 

Hos Bentax har vi en partner, der forstår vores forretning. Både passionen for god smag og behovet for en forretning, der fungerer – hver dag. Derfor har vi siden 2012 haft et partnerskab om private label kaffe, udviklet i samarbejde med Bentax' professionelle ristemester, og vores udstyr bliver leveret og serviceret af Bentax. Vi har Thermoplan-maskiner i alle butikker, der både brygger fantastisk kaffe og er en holdbar løsning. Flere af vores maskiner er mere end 10 år gamle, og det har stor betydning for vores dækningsbidrag.  

Vi ved, vi kan stole på Bentax, der altid gør sig umage. Der er altid nærvær og masser af faglig stolthed i samarbejdet. Det mener jeg også man kan smage i kaffen. Den er god, hver gang. 

Peter Lind Gandrup
Retail Manager, Emmerys
arrow_upward