close

Kaffeautomater

Nemt, hurtigt og altid i gang. Kaffeautomater er en nem løsning og yder høj service. De er billige i drift, har et stort udvalg og kræver et minimum af vedligehold. Vi tilbyder en række forskellige betalingsløsninger til din kaffeautomat, så du let kan sælge kaffe og kaffedrikke til dine gæster. Kontakt os på 70 25 44 33, hvis du vil have mere at vide om vores kaffeautomater.

Forkæl ansatte og kunder med kvalitetskaffe
Kaffeautomater er meget populære på grund af den nemme betjening og det brede udvalg af kaffevarianter. Nogle kaffeautomater til erhverv giver også mulighed for at bestille en kop te eller varm kakao, for de der foretrækker det.

Med en kaffeautomat kan du tilgodese en række forskellige behov, med en enkel og brugervenlig løsning. For at høre mere kontakt os på tlf.: 7025 4433 eller info@bentax.dk

Gode grunde til at vælge en kaffeautomat til arbejdspladsen
Kaffeautomaternes alsidighed gør dem til et populært valg i virksomheder. Med en kaffeautomat får du bl.a.:

adskillige valgmuligheder
nem rengøring
hygiejnisk og nem betjening
driftssikkerhed
skalerbar løsning
billig i drift
landsdækkende service.

Kaffeautomater har en høj kapacitet og klarer en høj volumen, så du er sikker på, at der også er kaffe klar, når der er mange mennesker i huset. En kaffeautomat er også en fordel, hvis du har et højt flow i virksomheden eller butikken. Displayet er nemt at overskue og valgmulighederne er genkendelige, så nye gæster uden besvær kan betjene kaffeautomaten.

Få et uforpligtende tilbud på den rigtige kaffeautomat

Er du interesseret i en kaffeautomat til erhverv, så kontakt os for at finde den helt rigtige løsning. Mulighederne er mange og vores serviceteam er altid klar til at hjælpe dig med at vælge en automat, der passer til dine behov.

Giv os et ring på tlf. 7025 4433 og hør om dine muligheder.

arrow_upward