close

Bentax te

Vi stiller høje krav

Vi har udviklet vores egen serie af te, der lever op til vores værdier om ordentlighed: de er alle økologiske, emballagen er komposterbar og fri for plastik. Og så smager de fantastisk!

Kvalitet

Vi sælger kun te af højeste kvalitet, der kan tilfredsstille alle, der elsker en god kop varm te. 

Frisk smag

Vores Bentax Te sortment er til alle, der holder af friske, frugtige teer med urter og mynte.

Nænsomt aftryk

Vi ønsker et nænsomt aftryk på miljøet. Derfor er Bentax te økologisk, emballagen fri for plastik og kompostérbar. 

VELSMAGENDE OG NØJE UDVALGT

Aromatisk te

Vores egen serie af Bentax Te er velsmagende og forfriskende, altid økologisk og pakket i bionedbrydelig emballage. På denne måde kan vi sikre et nænsomt aftryk på miljøet.

Bliv inspireret til gode smagsoplevelser, lige fra afslappende fusionste til den klassiske breakfast te. Vi garanterer, at hver kop er nøje udvalgt, fyldt med gode aromaer og frisk energi. Måske du finder lige det, du ønsker til dine kolleger, dine gæster eller kunder?

Kampagne

Smag vores sortiment af Bentax te og få en gratis teæske med!

Med denne lækre pakke får du 8 æsker te á 24 breve og vores teæske i kvalitetstræ med 9 rum til de forskellige varianter.

Kontakt os

Lær mere

Vil du vide mere om hvordan Bentax te kan bidrage til din forretning?
Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig.

Bentax Te
Når du drikker te fra vores sortiment, kan du være sikker på, at den er nøje udvalgt og lever op til det paradigme, som vi har for alle de teer, der bærer Bentax stjernen.

Bentax' teparadigme
- Teen skal være af god kvalitet
- Teen skal smagsmæssigt appellere bredt
- Teen skal være økologisk
- Teen skal have bæredygtigt emballage

Kvalitet
I Bentax ønsker vi at beskæftige os med produkter af god kvalitet. Ligesom for vores kaffeprodukter har det således været nødvendigt at definere, hvad vi mener med te af god kvalitet. Når man skal vurdere teens kvalitet, er det komplekst. Alt efter om der er tale om te, urtete, matcha eller rooibos er der forskellige metoder, man benytter, når man vurderer kvaliteten på te.

Når vi har diskuteret begrebet kvalitet, har vi dog ikke kunnet komme udenom, at kvalitet også handler om den måde, man har dyrket og behandlet de råvarer, som udgør teen. At menneskene, som har håndteret råvarerne, har gjort det med respekt og høj faglighed.

Smag
Smag er individuel. Nogen elsker en traditionel English Breakfast Tea med masser af garvesyre, mens andre ønsker en fin kop grøn te med masser af noter af græs. Varianterne i vores sortiment er specielt udviklet til det danske marked. Det betyder, at de sorte teer er lidt mere afrundede i smagen, end man ville få dem i andre lande. Inkarnerede tedrikkere har ofte særlige præferencer for specialprodukter.

Disse har vi i første omgang ikke haft mulighed for at inkludere i vores sortiment, da efterspørgslen efter disse ofte er ganske lille. Vi ønsker et sortiment, der afspejler vores kunders smag og ønsker, så derfor vil vi mægtig gerne vide, om der er en speciel type te, som du mener, vil være relevant at få i sortiment.

Økologiske produkter og bæredygtigt emballage
At alle vores teer skal være økologiske, og emballagen skal være bæredygtig, hænger sammen med, at vi ønsker, at vores aftryk på mennesker og miljø skal være nænsomt. Alle teer, urter, blomster, frugter og olier, der benyttes, er derfor naturligt og økologisk fremstillet.

Alle emballagedele er plantebaserede. Folien, som pyramideposen er indpakket i, er lavet af NatureFlex™. Dette produkt er lavet af naturlige plantefibre/cellulose. Folien kan derfor bortskaffes som kompost. Pyramideposerne er lavet af bioplast. Et materiale baseret på majsstivelse, som er bionedbrydelig under de rette forudsætninger. Skal dog sorteres eller bortskaffes som restaffald, da danske renovationsanlæg endnu ikke har de fornødne faciliteter til at kunne nedbryde bioplast.
Æsken er produceret af genanvendeligt pap, som er FSC® certificeret. Æsken sorteres som pap.

arrow_upward