close

Skoler, institutioner og andre

Offentlige virksomheder
arrow_downward

God kaffe til alle

Kend dine omkostninger

Med en professionel kaffeløsning fra Bentax kender du omkostningen til både maskiner, service og kaffe. Det gør det nemt at have overblik og indsigt. Løsningen vælges efter jeres behov: skal der brygges kaffe i kandevis, tilbydes specialkaffer som Latte eller Americano - eller har I behov for en maskine med en betalingsservice tilknyttet? 

Uanset hvilken kaffemaskine, der passer til jeres behov, kan vi garantere, at den altid brygger rigtig god kaffe. Og den er driftssikker, holdbar og nem at betjene.

God kaffe - hele døgnet

Kaffemaskinen arbejder døgnet rundt og brygger frisk kaffe, når der er behov. Det giver god kaffe, også til dem på nattevagt.

Service inkluderet

Med en Bentax Serviceaftale er du sikret mod uventede udgifter til drift og vedligehold af kaffemaskinen. Og rigtig service er også med til at forlænge maskinens levetid.

Glade kolleger

God kaffe giver tilfredse kolleger - og med en maskinen fra Bentax er kaffen god, hver gang.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Skriv til os for at lære mere om hvad vi kan tilbyde dig som offentlig virksomhed.

Betalingsløsning til kaffen?

Skal din kaffemaskine, kaffeautomat, snack- eller sodavandsautomat sælge varer døgnet rundt? Ved at installere et betalingssystem kan du sikre, at dine besøgende og kolleger kan købe snacks, mad, kølige drikkevarer eller friskbrygget kaffe - døgnet rundt.

Hos Bentax har vi stor erfaring med at integrere betalingsløsninger med vores forskellige kaffe- og automatløsninger.

Vi leverer kontantløse betalingsløsninger som:

  • Kontaktløs betaling
  • Kortsystemer til betaling med kort
  • SMS betaling
  • Mobilpay
  • Nøgle- eller chiplæsere
Giv dine gæster en Starbucks® oplevelse

Tilbyd dine medarbejdere og besøgende alle de kendte Starbucks drikke. Med en Starbucks kaffeløsning får du:

- Et verdenskendt brand
- Øget omsætning pr. kop
- Øget besøgsfrekvens

Kontakt os og hør mere om, hvordan du får en Starbucks løsning til din virksomhed.

VÆLG den gode KAFFE

Med omtanke for mennesker og miljø

Hos Bentax ønsker vi at levere kaffe, som er af høj kvalitet og som har så nænsomt et aftryk på miljøet, som muligt. Derfor har vi fokus på at produktion, emballager og kaffe er dyrket med omtanke for både mennesker og miljø.

Referencer

Vores kunder siger
quote

Vi har brugt Bentax til vores nyeste kaffeløsninger til personalet og vores kursister. Bentax har været dygtige til at rådgive os i forhold til valg af automater, både med hensyn til kapacitet og kvalitet. Vi vil gerne anbefale Bentax til andre, da vi altid føler at de arbejder professionelt med de løsninger vi har haft behov for og de kan tilbyde mange forskellige løsninger alt efter behov og økonomi. Samarbejdet med Bentax betyder meget og vi føler os godt behandlet, både af deres salgsfunktion og deres servicefunktion. Vi har kun oplevet at Bentax har vejledt os rigtigt, så vi hver gang har fået de rigtige løsninger fra start.

Torben Salskov
Kantinechef
Aarhus Business College

Se løsninger

Shop
Borg Og Overstroem B3 Drikkevandskøler Gulvmodel 150100028

B3 drikkevandskøler

Varenummer: 150100028

Smart drikkevandskøler, der kan tappe 30 l kølet vand pr. time. Køleren kan placeres på gulv.

ekskl. moms 8484,04 kr.
Wittenborg 9100 Rg Kaffemaskine 150100211

Wittenborg 9100 R&G

Varenummer: 150100211

Automatisk maskine til formalet kaffe med 3 ekstra beholdere til fx mælkepulver og kakao mm. God til 25-50 daglige br...

Wittenborg Kaffemaskine 95 B2c 150100353

Wittenborg kaffemaskine 95 B2C

Varenummer: 150100353

Lækkert design, kompakt størrelse og høj energieffektivitet. Brygger fantastisk kaffe til 25-50 daglige brugere.

Thermoplan Kaffemaskine BW3 CBT2 150100100

Black&White3 CBT

Varenummer: 150100100

30 l god kaffe klar til servering fra reservoir. Fuldautomatisk kaffemaskine m høj kapacitet til kantiner og restaura...

Referencer

Vi har flere års erfaring

Vi har stor erfaring med kaffeløsninger til offentlige virksomheder og institutioner, hvor fleksibilitet, egenbetaling og driftssikkerhed er centralt for driften. Kontakt os på tlf 70 25 44 33, hvis du vil høre mere om mulighederne for en Bentax løsning. 

Kaffeløsninger til offentlige virksomehder og institutioner
Med vores store udvalg af kantine- og kaffeautomater er du sikker på at en god kop kaffe, kakao, te eller en let snack er tilgængelig døgnet rundt - uanset om du befinder dig på lærerværelset, plejehjemmet, på hospitalet eller i kantinen på skolen.

En god kop kaffe er ofte kollegaernes samlingspunkt, en fast del af et godt og produktivt møde – og så kan en kop kaffe slå lidt af ventetiden ihjel i et venteværelse. Den stigende interesse for god kaffe har også gjort sit indtog på de offentlige arbejdspladser, skoler og institutioner. I dag er kravene højere til den kaffe som bliver serveret for medarbejdere, elever, gæster og patienter end tidligere. 

Der drikkes meget kaffe i den offentlige sektor. Vores store udvalg af kantineautomater og kaffeautomater sikrer at en god kop kaffe, kakao, the eller en let snack er tilgængelig døgnet rundt - uanset om du befinder dig på lærerværelset, plejehjemmet, på hospitalet eller i kantinen på din skole.

En god kop kaffe er ofte kollegaernes samlingspunkt, en fast del af de indledende øvelser til et godt og produktivt møde – og så kan en kop kaffe slå lidt af ventetiden ihjel i et venteværelse. 

Fleksible kaffeløsninger til det offentlige
Uanset hvilken slags offentlig institution eller kontor du sidder i – om det er kommune, region eller stat, så har vi en kaffeløsning der passer til dine specifikke behov. Bentax har i 25 år leveret kaffe og kaffemaskiner til uddannelsesinstitutioner, offentlige virksomheder, hospitaler, skoler mv. 

Når vi skal skalere den rigtige kaffeløsning kigger vi på en række parametre; afstand mellem forskellige afdelinger, estimeret dagligt forbrug, brugervenlighed, rengøring, krav til økologi, strømforbrug mv. Du kan kontakte en af vores dygtige konsulenter her og høre om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud på den helt rigtige kaffeløsning.

Betalingsløsning
En kaffeløsning med betalingsløsning er ideel i det offentlige rum, hvor der kommer mange mennesker, som skal betale for kaffen, f.eks. på et hospital eller en uddannelsesinstitution.

Vi har fleksible betalingsløsninger hvor det er muligt at betale med bl.a. kreditkort, dankort eller personalekort, samt mobile betalingsløsninger, og hvor du løbende kan monitorere hvordan salget af f.eks. kaffe går – du kan læse mere om vores forskellige betalingsløsninger her. 

Til virksomheder kan betalingsløsningen være en kort- eller chiplæser eller blot en nøgle, som registrerer det individuelle forbrug på en given medarbejder. Vi har alle de mest anvendte systemer i vores sortiment og kan, sammen med dig, finde netop det betalingssystem, som passer din virksomhed bedst.  

Landsdækkende service
Driftsikkerhed og hurtig, professionel service er en af vores nøglemærker. Vores team af servicemontører er fordelt over hele landet og sørger for at jeres kaffemaskine altid fungerer optimalt. Vi leverer kaffe og kaffeløsninger til offentlige virksomheder i alle landets regioner og kommuner, så uanset om det gælder et uforpligtende tilbud, service, reparation eller montage, så er der altid en Bentax-konsulent i nærheden. Udover kaffeløsninger til det offentlige, servicerer vi en bred portefølje af kaffeelskere, herunder restauranter, cafeer, baristaer og private virksomheder. 

Ønsker du at læse om kunder vi har hjulpet med en kaffeløsning? Se vores referencer her. 

arrow_upward