close

Den bedste kvalitet

Kaffe To Go
arrow_downward

Kaffe på farten

Skal kaffen tages med?

Kaffemarkedet i Danmark boomer og vi drikker i dag kaffe som aldrig før. Specielt kaffe To Go er blevet det helt store hit blandt danskerne, der vil have en kop kaffe med på farten. Læs mere om vores løsninger, hvis dine kunder gerne vil have kaffen med To Go.

To Go giver større indtjening

Med en god To Go kaffeløsning, kan du tilbyde dine kunder en praktisk og lækker kaffeoplevelse på farten, uanset om det er til gåturen, på vej til arbejdet eller køreturen.

Vi har stor erfaring i at levere To Go kaffeløsninger til virksomheder. Vi ved hvordan, man udvikler, introducerer og kvalitetssikrer et kaffekoncept, sådan at du får god avance på kaffesalget. Denne viden deler vi gerne med dig.

Giv os et kald på tlf. 70 25 44 33, og aftal et møde med en fra vores salgsteam. 

 

En god investering

Den rigtige løsning To Go

Nemt og hurtigt

Professionelle kaffemaskiner brygger god kaffe, både hurtigt, intuitivt og effektivt, hvilket hjælper dine kunder på farten igen med en lækker kop kaffe To Go. 

 

 

Landsdækkende service

Med en Bentax Serviceaftale får du landsdækkende service, alle tider af døgnet. Til gavn for dine kunder og din omsætning.

 

Fleksibel løsning

En To Go kaffeløsning fra Bentax er tilpasset dine specifikke ønsker og behov. Lige fra valg af kaffemaskine, den gode kaffe til To Go kopper og andet tilbehør.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Skriv til os for at lære mere om hvilken to-go løsning vi kan tilbyde dig.

Hvad har i brug for?

Se shop
Thermoplan Kaffemaskine Bw4c Ctm2 P Rs 150100117

Black&White4 compact CTMP RS

Varenummer: 150100117

Kompakt, fuldautomatisk maskine m køleskab og kakaomodul. Brygger op til 150 kopper om dagen.

202100017

Capulin Roast, hele bønner

Varenummer: 202100016

Single estate kaffe fra Finca La Serrania i Guatemala. Hele bønner.

ekskl. moms Fra 49,08 kr.
Papkrus 24Cl Bentax Bionedbrydelig 207000193
Bionedbrydelig

Bentax papkrus, 24 cl, bionedbrydeligt

Varenummer: 207000047

Single wall bæger

20 x 50 stk

ekskl. moms 1351,19 kr.
Plastlåg Ø90 Mm Bionedbrydelig CPLA Sort 16 X 50 Stk 207000060
Bionedbrydelig

Låg til papkrus, bionedbrydeligt, Ø90 mm

Varenummer: 207000060

Låg i bioplast som måler Ø90

16 x 50 stk

ekskl. moms 1029,31 kr.
Thermoplan Kaffemaskine Bw4 Ctm2 Pf 150100439

Black&White4 CTMPF

Varenummer: 150100439

Fuldautomatisk kaffemaskine m køl under bord og moduler til kakao og sirup. Høj kapacitet, 150-500 kopper pr dag.

Giffard Saltkaramelsirup 1L 210001155

Giffard sirup, saltkaramel

Varenummer: 210001155

Den perfekte balance mellem det søde og det salte. Denne sirup kan løfte enhver traditionel cafédrik til en fantastis...

ekskl. moms Fra 118,50 kr.
Roerepinde Trae 140X5mm 1000Stk 207000101
Bionedbrydelig

Rørepinde i træ 140 mm

Varenummer: 207000101

Til omrøring i kort glas eller små kopper

1 x 1000 stk

ekskl. moms 78,70 kr.
Bentax Earl Grey Te 204000076
Økologisk Bionedbrydelig

Bentax Te Earl Grey, økologisk

Varenummer: 204000076

En fin, klassisk sort te med noter af den unikke bergamotte. 100% økologisk.

ekskl. moms Fra 75,00 kr.

Private label

Kaffe med din signatur

Vidste du, at du kan få din egen signaturkaffe til din To-Go kaffeløsning? Det kan styrke dit brand og skabe bedre indtjening i din To Go løsning. 

Vi hjælpe med at udvikle den helt rigtige smagsprofil, vi rister og pakker i dit design. Nemmere bliver det ikke. Læs mere om mulighederne private label kaffe her. 

Referencer

Vores kunder siger

Emmerys

Et partnerskab om god kaffe, økologisk naturligvis!
quote

Hos Emmerys er vi passionerede: om godt brød, lækre kager og ikke mindst fantastisk god kaffe. Og alt er økologisk, naturligvis! Det er vigtigt for os, at kunderne altid får en god oplevelse. Det duer ikke, hvis vi har udsolgt eller vores maskiner ikke virker, bare fordi det er weekend. Hos Bentax har vi en partner, der forstår vores forretning. Både passionen for god smag og behovet for en forretning, der fungerer – hver dag.

Peter Lind Gandrup
Retail Manager, Emmerys

Kaffe To Go - Take away kaffeløsninger
Kaffemarkedet i Danmark boomer og vi drikker i dag kaffe som aldrig før. Kaffesalget er steget markant og specielt kaffe to go er blevet det helt store hit blandt danskerne, der vil have en kop kaffe med på farten.

Kvalitetskaffe To Go
Den stigende efterspørgsel på to-go kaffe, har betydet en stigning i antallet af butikker og kæder som nu tilbyder take away kaffe. Udover at danskerne efterspørger kaffe to-go mere end nogensinde før, så er de også blevet mere bevidste omkring kvaliteten af kaffen. 

Danskerne lader sig ikke friste af en middelmådig kop kaffe som før i tiden – men har i dag større krav til kvalitet og smag. Det sætter højere krav til jeres to go kaffeløsning, som skal kunne mere end før i tiden.

Hos Bentax har vi stor erfaring med, og viden inden for to-go kaffeløsninger. Falder valget på en kaffe to-go løsning fra Bentax, medfølger vores specialiserede viden omkring såvel kaffebønner som udstyr til kaffebrygning.

Kaffebarens take away
Hos Bentax tilbyder vi forskellige take away kaffeløsninger til kaffebarer, kaffekæder og caféer. Vi har bl.a. et tæt samarbejde den økologiske bager/cafe-kæde Emmerys. Emmerys ønskede at optimere deres to-go kaffeløsning, da efterspørgslen var stærkt stigende, og de havde svært ved at følge med. 

Emmerys valgte Bentax som eneleverandør til hele deres kaffekoncept. Vi har stået for levering af kaffemaskiner samt udvikling af kaffe-blends, som vi udviklede i tæt samarbejde med Emmerys. Derudover sørgede vi for at Emmerys medarbejdere blev oplært- og trænet i kaffebrygningens kunst. Et samarbejde som har skabt positive resultater for Emmerys, og som vi er meget stolte af at være en del af. 

To Go kaffe fra tankstationen
Hos Bentax tilbyder vi forskellige to-go kaffeløsninger til tankstationer. Engang ansås kaffe fra tankstationer som værende af ringe kvalitet. I takt med at danskernes interesse for kvalitetskaffe steg, følte Circle K sig nødsaget til at opgradere deres overall kaffekoncept. Det valgte de at gøre sammen med Bentax. Et partnerskab hvor der blev arbejdet tæt sammen omkring opstilling, træning af personale og servicering af deres kaffeløsning. 

Circle K valge Thermoplans BW3 CTMC kaffemaskine og Senere en Curtis kaffebrygger, som Bentax importerer og distribuerer til alle Circle K stationer i Europa. Hos Bentax ser vi tætte og gode samarbejdsrelationer som vejen til succes – og vi er glade for at være en del af Circle K’s succeshistorie. 

Coffee on the fly 
Hos Bentax ligger vi stor vægt på at være fleksible, da det giver os muligheden for altid at kunne imødekomme de enkelte kunders ønsker- og behov. Det har bl.a. resulteret i, at vi i dag er den stolte leverandør af kaffeløsninger til Billund Lufthavn, som vi har udstyret med:

- Thermoplans BW3 CBTM - Fuldautomatisk kaffemaskine
- Thermoplans BW3 CTS - Fuldautomatisk kaffemaskine med manuel mælkesteamer
- Samba Top - Snackautomat til dåser, tetrapacks og sandwiches

Erfaren leverandør af To Go kaffeløsninger
Vi har stor erfaring i at levere kaffeløsninger til erhverv, herunder To Go kaffeløsninger. Vi ved hvordan man udvikler, introducerer og kvalitetssikrer et kaffekoncept, således at du kan opnå en god avance på kaffesalget. Denne viden deler vi gerne med dig, såfremt du er interesseret i en To Go løsning.

Ønsker du at vide mere om de forskellige virksomheder vi har hjulpet med en kaffeløsning kan du se vores referencer her.

Ønsker du en To-Go Kaffeløsning? Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig. Kontakt her.
arrow_upward