Bentax-Brand-Logo-rgb-250
Menu_klikud.png
Du er logget ind som en anden bruger. Returner til egen bruger.
Se Kurv

Betalingsløsninger 

Skal din kaffemaskine, kaffeautomat, snack- eller sodavandsautomat sælge vare døgnet rundt? Hos Bentax har stor erfaring med at integrere betalingsløsninger med vores forskellige kaffe- og automatløsninger - Ved at installere et integreret betalingssystem kan du sikre at du ikke går glip af indtjening. Vi leverer de sidste nye betalingsløsninger der er på markedet, og vi arbejder med en række af de toneangivne leverandører af betalingsløsninger. Uanset om du ønsker en løsning fra NPS Vending, Nayax eller en tredje, så kan vi levere den.Vi du høre mere om vores betalinssøgninger så kontakt os på telefon  70 25 44 33 eller på mail.


Automat med laeser

Automat med kontantløs betalingssystem

Ankomst

Betalingsløsning i ankomsthallen i Billund Lufthavn

Kontantløse betalingssystemer 

Kontantløse betalings systemer benyttes oftest i offentlige rum, hvor brugerne skal betale for produkterne, f.eks. på skoler og uddannelsesinstitutioner, i  Sportshaller og fitnesscentre, samt andre offentlige institutioner hvor der kommer mange mennesker så som biblioteker, lufthavne og hospitaler mm.


Vi leverer kontantløse betalingsløsninger så som: 

  • Kontaktløs betaling

  • Kortsystemer til f.eks. betaling med kreditkort, dankort eller personalekort

  • SMS betaling

  • Mobilpay

  • Nøgle- eller chiplæsere


Disse kan tilkobles en lang række af vores kaffemaskiner, kaffeautomater, fødevareautomater mv. Et godt eksempel på en betalingsløsning er Arlas Go By Nature koncept. Her har vi sammen med Arla og en lang række af landets folkeskoler samarbejdet omkring en løsning, som både passer til Arlas, den enkelte skoles, elevernes, forældrenes samt lærernes behov.


Monitorer salget i automaterne 

Langt de fleste løsninger tilbyder en form for telemetri – eller administrationssystem. Her vil du, som ejer af kaffemaskinen eller vareautomaten kunne følge salget, udskrive rapporter og statistikker, følge tekniske alarmer, opdaterer reklamer mv.

Denne kommunikation mellem host og maskinen fungerer oftest over mobilnetværket.


Bliv ringet op 

- udfyld nedenstående kontaktformular, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.  1. Du skal godkende at vi har dine data og kan bruge dem til kontakte dig med. Læs mere her

Vil du vide mere? Tryk her - så hører du fra os, før end du har drukket din næste kop kaffe