Bentax-Brand-Logo-rgb-250
Menu_klikud.png
Du er logget ind som en anden bruger. Returner til egen bruger.
Se Kurv

Espressomaskiner

Foto 1:
Faema President GTi A/2
Titel:
Faema President GTi A/2
Kort Tekst:
Faema President er ikke blot innovativ og intuitiv med markedets nyeste teknologi og mulighed for kommunikation mellem kværn og espressomaskine
Foto 1:
Faema President GTi A/3
Titel:
Faema President GTi A/3
Kort Tekst:
Faema President er ikke blot innovativ og intuitiv med markedets nyeste teknologi og mulighed for kommunikation mellem kværn og espressomaskine
Foto 1:
DivaPRO
Titel:
DivaPRO
Kort Tekst:
DivaPRO er en semi-automatisk espressomaskine, som er ideelt til den moderne, travle kaffebar, café eller restaurant. Fås i 2 og 3 grupper.
Foto 1:
Carimali Cento - 1 gr. høj
Titel:
Carimali Cento - 1 gr. høj
Kort Tekst:
Espressomaskine i høj model. Giver mulighed for at brygge direkte i høje glas.
Foto 1:
Carimali Cento - 2 gr. høj
Titel:
Carimali Cento - 2 gr. høj
Kort Tekst:
Perfekt espressomaskine til caféen. Denne model er høj, og giver mulighed for at brygge direkte i høje glas.

Espressomaskiner fra anerkendt mærker

Vi tilbyder professionelle espressomaskiner fra de anerkendte mærker Faema og Carimali. Disse maskiner er specielt designet til at opfylde de høje krav fra cafeer, restauranter og kaffebarer, der ønsker at servere den bedste kaffe til deres gæster. Med avancerede funktioner og enkel betjening, sikrer disse maskiner en perfekt espresso hver gang. Gennemse vores udvalg og find den maskine, der passer til dit behov.

Professionelle Espressomaskiner til erhverv

Espressomaskiner kommer i mange forskellige størrelser og med mange funktionsmuligheder. Så når du skal vælge en ny espressomaskine til erhverv som cafeen, restauranten eller kontoret, er der mange valg der skal træffes. Hvor stor en kapacitet skal maskinen have? Hvor meget bordplads må espressomaskinen fylde? Skal der være mulighed for at justere vandtemperaturen og vandmængden? Skal den have temperaturstyringen af mælkesteameren? Skal den have multiboiler kedel eller skal den have varmeveksler? Og er der mulighed for 380V eller kan man nøjes med 220V? Alle disse spørgsmål kan vi hjælpe dig med at få afklaret, så du kan træffe et velovervejeret valg.


Vores udvalg af espressomaskiner

Vi tilbyder kun professionelle espressomaskiner beregnet til erhverv, hvor vi kan stå indenfor deres høje driftsikkerhed og at de er gennemtestet til professionel brug. På de espressomaskiner vi har i vores sortiment, kan du styre temperatur, vandgennemstrømning og bryggetid fra enten touchskærm eller knapper. Det giver en fantastisk fleksibilitet og mange muligheder for at skabe en virkelig god kop kaffe. Når du køber en espressomaskine, som en dele af kaffeløsning, tilbyder vi også muligheden for at lære dit personale op i brugen af maskinen, så den espresso i serverer, altid har samme høj kvalitet.


Vandtilslutning til espressomaskiner

Vælger du en espressomaskine med fast vandtilslutning, skal der tilsluttes et kalkfilteranlæg imellem vandforsyningen og espressomaskinen. Det er med til at forlænge maskinens levetid og resulterer i en espresso, hvor der er balance i aroma og smag, fordi kalkfilteret fjerner de mineraler, som gør at man får for mange bitterstoffer med i koppen.

Vælger du en espressomaskine med vandtank fremfor fast vandtilslutning, er der en øget omkostning i forbindelse med maskines vedligehold. Det er fordi der oftere skal skiftes kalkfilter i vandtanken pga. af det hårde vand vi har i Danmark. Vi anbefaler, at du vælger en maskine med fast vand fremfor en med vandtank.


Skal du have hjælp til at finde en espressomaskine der passer til jeres behov, kan du kontakt os på telefon 7025 4433 eller læse mere om vores kaffeløsninger til erhverv.