Bentax-Brand-Logo-rgb-250
Menu_klikud.png
Du er logget ind som en anden bruger. Returner til egen bruger.
Se Kurv

Vandkøler

Foto 1:
Vandkøler b3 gulvmodel
Titel:
Vandkøler b3 gulvmodel
Kort Tekst:

Hygiejnisk drikkevandsløsning til placering på gulv. Perfekt til kontorer og institutioner. Fås i sort eller sølv.

Foto 1:
Vandkøler b4
Titel:
Vandkøler b4
Kort Tekst:

Smart, hygiejnisk drikkevandskøler med og uden Co2. Placeres på bord eller som gulvløsning på underskab


Drikkevandskølere med brus

Vi forhandler blandt andet drikkevandskølere, som har flere funktioner. Ønsker I en vandkøler, som kan levere vand med brus, er vores b4 det rigtige valg. Denne drikkevandskøler gør det  muligt at få mineralvand med kulsyre. Modellen tilbyder op til 35 liter koldt vand i timen, hvor du frit kan vælge, om det skal være med eller uden brus. 


Vandkølere – Bordmodel

Hos Bentax forhandler vi vandkølere i forskellige størrelser. Vi har et udvalg af bordmodeller, til virksomheder, som ønsker en mindre drikkevandsløsning. Bordmodellerne er et ideelt valg, hvis behovet ikke er så stort – eksempelvis til mindre virksomheder med få medarbejdere. Derudover er bordmodellerne en god og fleksibel løsning til steder med begrænset plads. Uanset størrelse, er en vandkøler til kontoret en smart løsning til både medarbejdere og kunder. 


Vandkølere – Gulvmodel

Er I en større virksomhed med god plads og et større behov, er vores gulvmodeller det ideelle valg. Gulvmodellerne kan med fordel placeres i kantiner, konferencelokaler, i en foyer eller lignende. De større vandkølere har en langt større kapacitet end bordmodellerne. Derved sikre I at jeres kunder og medarbejdere altid har koldt og frisk vand lige ved hånden. 


Har du yderligere spørgsmål eller ønsker du et tilbud på en af vores smarte drikkevandskølere? Så kontakt os for en uforpligtende snak eller et tilbud på telefon: 7025 4433 eller via mail