close

Nyhed

Nye kaffeposer bruger 30% mindre plastic

Hos Bentax har vi taget et stort skridt mod en mere miljøbevidst produktion, ved at introducere vores nye, tyndere kaffeposer, der ikke kun bruger 30% mindre plastic, men også bevarer friskheden i hver eneste kop kaffe.

Mindre plastic, samme gode smag

Med installationen af et nyt pakkeanlæg der automatisk pakker vores friskristede kaffe, optimerer vi ikke kun vores processer men bruger også mindre emballage.
Med den nye emballage, har vi selv kunnet være med til at sammensætte indholdet i vores kaffeposer. Det giver os fuldt indblik i, hvad de indeholder og dermed er der fuld transparens omkring vores produkters indhold.

Materialer der tæller
Den nye emballage er produceret af materialet Mixpo, hvor 2/3 af materialet er genbrugsplast. Foliens indre består af 100% genanvendelig ny plastic, mens de to ydre lag er fremstillet af genbrugsplast.
Denne plastik er tyndere, men påvirker ikke posens evne til at opretholde produktets friskhed. Vi har skiftet etiketten fra papir til samme type materiale som posen. Det betyder nemlig at posen kan affaldssorteres og genanvendes.
Det er nemlig langt fra alt kaffeemballage der kan. Mange slags kaffeemballage indeholder metalfolie. Ulempen ved folie kombineret med plastik eller papir er, at de ikke kan adskilles ved bortskaffelse, og man derfor vil være nødt til at sortere det som restaffald.

Miljøfordelene ved vores nye materiale
Med det nye automatiske pakkesystem kan vi spare forbruget af en masse pap og emballage, fordi vi nu køber emballage af store ruller, med mere end 5 km folie til emballage, i stedet for at købe kasser med præfabrikeret emballage.

 

Frosé
26.04.2024

Nye sæsonopskrifter

Foråret er rigtigt på vej, og her hos Bentax ser vi frem til skønne eftermiddage i solen på caféen, restauranten elle...

IMG 2442
18.03.2024

Stor guide: "Sådan vælger du den bedste kaffeløsning"

Den fuldendte guide til valg af kaffe, kaffemaskine og serviceaftale til din arbejdsplads

Barista BW4 CTS 2
25.02.2024

Er du den næste verdensmester i latte art?

Thermoplans Black&White4 CTS model er udvalgt til verdensmesterskabet World of Coffee i kategorien Latte Art. Vil du...

Aerial View Of Golden Rice Terrace Field In Mornin 2022 01 31 06 01 16 Utc
27.11.2023

Bentax er blevet Rainforest Alliance certificerede

Rainforest Alliance certificeringen sikrer, at produkter som vores kaffe er dyrket og behandlet med hensyn til miljøe...

IMG 6529
05.10.2023

Grand opening af risteri

Vi inviterer til kunst og kaffeslabberas i forbindelse med udvidelsen af vores kafferisteri.

arrow_upward