close
Commentor
quote

Kaffe er en vigtig ting i dette hus, og her er kaffe ikke bare kaffe. Den skal også smage godt! Kaffemaskinen fra Thermoplan laver en fantastisk kaffe, en skrækkelig god café latte, og mælkeskummet på Cappuccinoen er så lækkert, at det kan spises med ske. At maskinen også har et pænt design, er nem og fix at bruge, er et ekstra plus. En af mine vigtigste opgaver er, at der altid er kaffe. Med Bentax som leverandør løser vi sammen opgaven. Jeg er glad for det samarbejde, jeg har med Morten (konsulenten). Vi har en fin og meget direkte dialog. Det kan jeg godt lide.

Gitte Bech Knudsen
Office Assistant
Commentor A/S

Ved softwarevirksomheden Commentor A/S skabes it-løsninger til nogle af de største virksomheder i Danmark. Virksomhedens massive vækst har skabt et stort behov for rekruttering af dygtige medarbejder med højt specialiserede kompetencer. En medarbejdergruppe, der ofte er stor konkurrence og efterspørgsel efter.

Måske er det mest i sjov, at virksomhedens kaffeløsning nævnes i en rekrutteringsfilm, som Commentor A/S bruger for at skabe interesse for virksomheden. Faktum er, at de ansatte i Commentor har en kaffeløsning, der producerer kaffe og kaffedrikke på niveau med kaffen, som serveres på en café.

arrow_upward