Bentax-Brand-Logo-rgb-250
Menu_klikud.png
Du er logget ind som en anden bruger. Returner til egen bruger.
Se Kurv

Service af kaffemaskiner og automater

  • Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 70 25 44 33 (man- til lørdag)

  • Vagtudkald på søn- og hellige dage rekvireres på tlf. 70 25 44 33 

  • Landsdækkende service af veluddannet og trænet personale

  • Hurtig og effektiv service giver dig minimal nedbrudstid

  • Tryghed med serviceaftale - ingen uforudsete udgifter

  • Træning og uddannelse af dig og dit personale


Hos os er service ikke bare service

Vi er altid klar til at servicere dig og din virksomhed. Det er vores ambition, at have Danmarks bedst fungerende servicenetværk. Vi arbejder hele tiden på, at minimere den tid din kaffemaskine er ude af drift.


Driftstop på kaffemaskinen, kaffeautomaten eller espressomaskine kommer altid ubelejligt, og skal rettes hurtigst muligt. Vores serviceafdeling er klar til at hjælpe dig, hvis uheldet er ude.


I Bentax er vi meget stolte af vores landsdækkende serviceafdeling, som hver dag tilser og sikrer, at et stort antal danskere altid kan nyde en god kop kaffe – uanset om det er en kaffe, som de køber, får serveret eller kaffe der drikkes på arbejdspladsen.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Oplever du driftstop på kaffemaskine, ringer du blot til vores call-center. Her sidder faguddannet personale klar til at tage imod dit kald. I en række tilfælde, kan fejlene afhjælpes over telefonen – dette gør, at udstyret kan indgå i driften i løbet af ganske kort tid. Du skal således ikke vente længe på hjælpen – ofte kræves det blot et telefonkald.


Kan nedbruddet ikke klares over telefonen, vil vores servicecenter sætte en af vores serviceteknikere på sagen. Vores servicecenter er åbent mandag til torsdag fra 7.00 til 16.00, fredag fra 7.00 til 19.00 og om lørdagen fra 8.00 til 16.00.


På søn- og helligdage kan service rekvireres via vores vagttelefon i tidsrummet 8.00 til 16.00. 


Vores teknikere

DNA’et i vores 17 serviceteknikkere er ret ens. De har stort set alle en teknisk eller håndværksmæssig baggrund. De har lang anciennitet indenfor branchen, og har været gennem længere uddannelse og træning i de kaffemaskiner, som de servicerer.  Alle teknikere har deres egen bil, og således har de altid de mest gængse reservedele med rundt. Vi benytter udelukkende egne teknikere, og kan stå 100% indenfor deres kompetencer. At de herudover alle vil gå en ekstra mil for dig, således at du kan få en god kop kaffe i en fart, er blot endnu et plus for vores kunder.


Fuld geografisk dækning af hele landet

Uanset om du bor i Gedser eller Skagen kan du hurtig få tilset dit udstyr. Vi har teknikere over hele landet. Det betyder at vi kan nå ethvert hjørne af landet indenfor få timer. Vi servicerer både helt små virksomheder og firmaer og store internationale cafékæder.


Kaffe er ikke blot kaffe

Det er vores mål, at den kaffe der serveres smager så godt, som overhovedet muligt. Det betyder, at vores teknikere ikke blot er uddannede indenfor det tekniske felt, som det er at reparere og servicere kaffeudstyr, men også er trænet i at indstille kaffemaskinen således, at smagsnoterne i kaffebønnerne udnyttes optimalt i forhold til den valgte type kaffe, som er valgt. Vores hold samarbejder med dig, om at ramme den kaffesmag, som du ønsker at servere for dine gæster, kunder eller ansatte.


Skulle den ønskede kaffesmag ikke komme frem, kan vores dygtige konsulenter altid tages med på råd. Måske skal der et andet af vores mange kaffe mærker til.


Godt begyndt er halvt fuldendt

Vores serviceafdeling opstiller også nyt udstyr. Det betyder, at det er serviceteknikeren i dit område, som er med fra starten af, når du skal have en ny kaffemaskine, kaffeautomat eller nyt espressoanlæg. Hos os ved vi, hvor vigtigt det er, at kunden er tryg ved betjening og daglig drift af nyt udstyr. Derfor tilbyder vi altid en grundig introduktion og træning ved opstilling af nye kaffemaskiner. Herudover er den daglige vedligeholdelse også yderst nødvendig, såfremt man ønsker at minimere driftstop på kaffemaskinen. Teknikeren, der installerer udstyret, vil derfor også bruge god tid på at uddanne det personale, som skal forestå den daglige rengøring. En god hygiejne og daglig rengøring er et absolut must, såfremt man ønsker en god kaffesmag. 


Læs mere om vores uddannelse og introduktion her


Serviceaftale på kaffemaskine

Vi anbefaler altid at vores kunder tegner en serviceaftale på deres nye kaffemaskine. En serviceaftale ved os betyder, at vi forestår forebyggende service, reparationer og service, kørsel og tilkald og udskiftning af defekte dele mv. til et fast årligt fee. 


Fordelen ved at have serviceaftale på sin kaffemaskine er store. Først og fremmest giver det tryghed at kende prisen på driften af udstyret. Du får således ikke uforudsete omkostninger eller regninger i løbet af året. Herudover kan du altid kontakte os, såfremt du har behov for ekstra træning, instruktion, justering af udstyret. Vi sikrer at vandet filtreres korrekt i forhold til kalkindhold og smag, og udskifter løbende kalkfiltre. Alle faktorer som gør, at dit udstyr har en længere levetid.


Vi bliver ofte spurgt, om det er rentabelt med en serviceaftale i forhold til at købe service ved behov. Hertil er svaret klart: Ja. Såfremt man ser de samlede omkostninger over en årrække, vil man, i langt de fleste tilfælde, opleve at en serviceaftale vil være billigere end drift uden. Derfor er det klart vores anbefaling, at man tegner en serviceaftale på sine kaffeautomater.


Vi tilbyder specialtilpassede serviceaftaler:

  • Serviceaftaler til kaffemaskiner til HoReCa – altså kaffemaskiner eller kaffeudstyr som benyttes til betjening af gæster eller salg af kaffe. F.eks. Hoteller, restauranter eller caféer

  • Serviceaftaler til kædekunder – f.eks. landsdækkende cafékæder som f.eks. Starbucks, Emmerys, Circle K etc.

  • Serviceaftaler til virksomheder og offentlige institutioner


Hvis uheldet er ude

Hvis uheldet er ude, og din kaffeautomat går i sort, og du absolut ikke kan undvære kaffe, har vi en nødløsning klar. Du kan rekvirere det, som vi kalder ”nødkaffe”. Nødkaffe er et udlånskaffekit, som består af 2 x 1,8 ltr. Kaffebryggere inkl. kander, kaffe og filtre, som du kan låne i den periode det tager at reparere eller udskifte din gamle maskine. Kittet leveres i hele landet. Pris kr. 1.500 inkl. moms. 

Send en mail via nedenstående formular.