Bentax-Brand-Logo-rgb-250
Menu_klikud.png
Du er logget ind som en anden bruger. Returner til egen bruger.
Se Kurv

Serviceaftaler

Hos Bentax tilbyder vi flere forskellige muligheder for servicering af kaffeløsninger og kaffeudstyr. Her kan du læse meget mere om Bentax Premium, som er vores nye loyalitetsprogram, generelt omkring serviceaftaler og hvilke muligheder der er, såfremt du har brug for service uden serviceaftale. 


Bentax Premium - et loyalitetsprogram

Vi ved, at driftssikkerhed er meget vigtigt for forretningen, i særdeleshed når man lever af at sælge kaffe. Her skal kaffemaskinen og andet udstyr fungere alle dage - også i weekenderne. Driftsstop er kritiske og koster dyrt. Nedbrud koster spildt arbejdsfortjeneste og der for er det vigtigt at udstyret kommer op at køre så hurtigt som muligt. Det er på denne baggrund, at vi har skabt Bentax Premium.

Infograph

Hvad er Bentax Premium?

Bentax Premium er et loyalitetsprogram til dig, som ønsker at bruge Bentax som totalleverandør på hele din kaffeløsning. Herved kvalificeres du automatisk, og opnår en række fordele. Disse opnås hvis du køber følgende:

  • Maskiner eller udstyr

  • Tegner en serviceaftale

  • Køber kaffe og ingredienser


Hvad betyder det at være en del af Bentax Premium?

Når du er kvalificeret til Bentax Premium får du adgang til flere fordele. Vi har forlænget åbningstiderne i vores servicecenter og vores teknikere udfører service om lørdagen. Dette er inkluderet i prisen på serviceaftalen. Ligeledes fås der 30% rabat på udkald og servicekørsel om søndagen. Uanset hvilken dag, så er reservedelene inkluderet i prisen for de maskiner som er dækket af serviceaftalen.


Med Bentax Premium samles din kaffeløsning ét sted. Det betyder, at du kan få et bedre overblik over omkostningerne og kun modtager fakturaer fra os. Det giver bedre overblik og færre overraskelser!

  • Udvidede åbningstider

  • Alle omkostninger samlet ét sted - En leverandør, én regning

Men jeg har også udstyr, som jeg ikke har tegnet serviceaftale på?

Bare rolig! Er du allerede Bentax Premium kunde (og har serviceaftale på dele af dit udstyr), så får du 30% rabat på servicering af det udstyr, som du ikke har tegnet serviceaftale på. Det gælder både lørdag og søndag.


Hvis du har spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os