close

Kaffemaskiner & andet tilbehør

Renoverede maskiner
arrow_downward

No waste

Vælg en ansvarlig løsning

Er du interesseret i en renoveret kaffemaskine, espressomaskine, kaffekværn, kaffebrygger eller fødevareautomat? Hos os finder du et bredt udvalg af nyrenoverede maskiner fra anerkendte brands som Thermoplan, Bunn, Carimali, Animo, Wittenborg og Necta.  

Vores fokus er at tilbyde kvalitetskaffeløsninger og -udstyr. Derfor er alle maskiner omhyggeligt gennemgået på vores værksted og klar til mange flere års pålidelig brug. 

Ved at investere i brugt udstyr med en fornyet levetid, bidrager du aktivt til at udvise omtanke for miljøet. Ved at forlænge levetiden på kaffemaskiner og kaffeudstyr, mindsker du behovet for produktion af nyt udstyr og reducerer mængden af affald. Dette er et skridt i retning, af en mere ansvarlig og bevarende tilgang. 

Kontakt os

Er du interesseret i renoveret udstyr? Vi er klar til at hjælpe dig med vejledning i, hvilket udstyr der passer bedst til dig.

Renoverede og testede

Høje kvalitetsstandarder

Vores brugte kaffemaskiner og kaffeudstyr gennemgår en omfattende renoveringsproces. Vi sikrer, at de er fuldt funktionsdygtige og lever op til vores strenge kvalitetsstandarder, inden de bliver tilbudt til salg. Vores erfaring og ekspertise inden for renovering af disse maskiner betyder, at du kan forvente en pålidelig og effektiv ydeevne, når du køber hos os. 

Rådgivning og vejledning

Renoveret udstyr til dit behov

Vi forstår vigtigheden af at vælge det rette udstyr til dine behov. Derfor står vores team af specialister klar til at rådgive dig og besvare de spørgsmål, du har. Vi er dedikerede til at give dig den bedste løsning, der passer til dine krav og budget. 

Uanset om du driver en café, restaurant eller ethvert andet sted, hvor kvalitetskaffe er vigtigt, har vi det rette brugte udstyr til dig. Vores sortiment er nøje udvalgt for at imødekomme forskellige kapacitetsbehov og kaffesmag. 

Så ved at investere i nyrenoverede, brugte kaffemaskiner og brugt kaffeudstyr kan du udvise ansvarlighed og samtidig få en maskine af høj kvalitet. 

Vores udvalg skifter løbende, så kontakt os i dag, så hjælper vi med at finde den perfekte løsning til dig. 

arrow_upward