close

Te

Velkommen til vores univers af gode te-oplevelser. Vi har sammensat et sortiment af velsmagende te, både klassiske smage som Earl Grey og English Breakfast og nye friske kombinationer, som chai, cool fusion, men alle med en skøn smag og skønne forfriskende aromaer. Vores teer fås som løsvægt, brevete eller instantte, alt efter hvilken brygmetode du ønsker. Kontakt os på 70 25 44 33, hvis du vil se vores displayløsninger til te i cafeen, buffeten eller kontorets cafe.

 

Te i løs vægt og tebreve

Hos Bentax ved vi, at en god kop te er en videnskab og et håndværk – præcis ligesom kaffe. Vi har derfor udvalgt te i topkvalitet, som du kan forkæle din virksomhed med. Vi har et stort udvalg af the i vores sortiment, så vi garanterer, at der findes en smag for netop dig – uanset om du er til chai, den klassiske Earl Grey, te med frugtsmag eller sågar Matcha. Du kan både servere din te i løsvægt, tebreve eller i tefilterposer. Du finder en lang række økolgiske teer i vores sortiment.

Fælles for alle de dejlige te-varianter er, at de er fremstillet af disse fire slags te:

Hvid te: Den hvide te er de friske bladskud fra te busken. De plukkes tidligt på foråret inden blomstring. 
Grøn te: Den grønne te dannes, når de friske teblade tørres.
Sort te: Den sorte te er en grøn te, der knuses og iltes af luften. Den sorte farve skyldes iltningen.
Oolong te: En let iltet grøn te, der er en bladning af grøn og sort te.

Foruden teens kvalitet er vandet afgørende for en god kop te. Undgå derfor vand, der er tilsat klor og fluor. Kalkholdigt vand er ligeledes uegnet til tebrygning, og det samme gælder vand med for meget salt, jern eller oxideret magnesium. For at undgå dette, kan du anvende vores vandfiltre fra BWT, der fjerner stoffer som kalk, bly, kobber og efterlader vandet mere ”frisk” og egnet til at lave en dejlig kop te. Du kan se meget mere om vores vandfiltre her.

I vores sortiment findes også te fra brands som f.eks. Emeyu, Chaplon og den velkendte Lipton.

arrow_upward