close

Kakao

Er du vild med en kop god kakao, med en sød og cremet smag af chokolade? Vi har et godt udvalg af kakaodrikke, der blot skal tilsættes kogende vand eller mælk, og kakaodrikke, der passer perfekt til den fuldautomatiske kaffemaskine. Nemmere bliver det ikke! Vælg mellem portionspakker til en enkelt kop kakao eller i poser, kakao som er både Fairtrade og økologisk - eller kakao med lavt indhold af sukker.

Giv os et kald på 70 25 44 33 , hvis du vil have hjælp til at finde en god kakao til din virksomhed og din maskine.

Kakao og chokolade fra kendte mærker

I vores udvalg af kakao finder du både budgetvenlige løsninger og løsninger af mere luksuriøs kvalitet til din virksomhed. Fælles for de nøje udvalgte varianter er en rigtig fin smag.  Vi har både kakaopulver til automater og til en enkelt kop, og nogle varianter er endda en kombination af disse.

Prøv fx vores egen kakao, Bentax Choko, der med sin milde, runde smag og lette noter af vanilje, passer perfekt i automater. For en mere luksus kakao må kakaoen fra KAV opleves. Kakaoen er i meget høj kvalitet, og vil derfor egne sig godt til en café eller restaurant, hvor de dekorative dåser også vil pynte. Denne instant kakao er nem og hurtig at tilberede med enten varmt vand eller mælk, og den indeholder ingen kunstige smagstilsætninger og er GMO-fri.

Hos Bentax har vi et stort udvalg af kakao til virksomheder og erhverv, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette løsning.

arrow_upward