close

Espressomaskiner

Professionelle espressomaskiner i italiensk design, pakket med den nyeste teknologi, der brygger perfekte kopper espresso. Vi har 1, 2 og 3 gruppers manuelle og semiautomatisk espressomaskiner i vores sortiment. Sammen finder vi den perfekte løsning til dig. Kontakt os for en demonstration af de flotte maskiner fra Faema og Carimali, på 70 25 44 33.

Espressomaskiner i professionel kvalitet
Vi tilbyder professionelle espressomaskiner fra de anerkendte mærker Faema og Carimali. Disse maskiner er specielt designet til at opfylde de høje krav fra cafeer, restauranter og kaffebarer, der ønsker at servere den bedste kaffe til deres gæster. Med avancerede funktioner og enkel betjening, sikrer disse maskiner en perfekt espresso hver gang. Gennemse vores udvalg og find den maskine, der passer til dit behov.

Professionelle espressomaskiner til erhverv
Espressomaskiner kommer i flere størrelser og med mange funktionsmuligheder. Så når du skal vælge en ny espressomaskine til erhverv som cafeen, restauranten eller kontoret, er der mange valg der skal træffes. Hvor stor en kapacitet skal maskinen have? Hvor meget bordplads må espressomaskinen fylde? Skal der være mulighed for at justere vandtemperaturen og vandmængden? Skal den have temperaturstyring af mælkesteameren? Skal den have multiboiler kedel eller skal den have varmeveksler? Og er der mulighed for 380V eller kan man nøjes med 220V? Alle disse spørgsmål kan vi hjælpe dig med at få afklaret, så du kan træffe et velovervejeret valg.

Vores udvalg af espressomaskiner
Vi tilbyder kun professionelle espressomaskiner beregnet til erhverv, hvor vi kan stå inde for deres høje driftssikkerhed og at de er egnede til professionel brug. På de espressomaskiner vi har i vores sortiment, kan du styre temperatur, vandgennemstrømning og bryggetid fra enten touchskærm eller knapper. Det giver en fantastisk fleksibilitet og mange muligheder for at skabe en virkelig god kop kaffe. Når du køber en espressomaskine, som en del af en kaffeløsning, tilbyder vi også muligheden for at lære dit personale op i brugen af maskinen, så den espresso, I serverer, altid har samme høj kvalitet.

Vandtilslutning til espressomaskiner
Vælger du en espressomaskine med fast vandtilslutning, skal der tilsluttes et kalkfilteranlæg imellem vandforsyningen og espressomaskinen. Det forlænger maskinens levetid og resulterer i en espresso, med god balance i aroma og smag, fordi kalkfilteret fjerner de mineraler, der ellers giver mange bitterstoffer i kaffen.

Vælger du en espressomaskine med vandtank, er der en øget omkostning til maskinens vedligehold. Det er fordi der oftere skal skiftes kalkfilter pga. af det hårde vand, vi har i Danmark. Vi anbefaler, at du vælger en maskine med fast vandforsyning, fremfor vandtank.

Vil du have hjælp til at finde en espressomaskine, der passer til jeres behov, kan du kontakt os på telefon 7025 4433 eller sende en besked på info@bentax.dk.

arrow_upward