close

Kaffebryggere

En god kop filterkaffe, tak! Vores udvalg af professionelle bryganlæg og maskiner til filterkaffe er driftssikre og brugervenlige, velegnede til virksomheder, kantiner, cafeer og restauranter. Og så brygger de en dejlig kop sort kaffe, som alle kan lide. Find en brygger, der passer til jeres behov for hastighed og kapacitet. Vi hjælper gerne på 70 25 44 33 eller info@bentax.dk, hvis du har behov for vejledning.

Fleksibel løsning til små og mellemstore virksomheder
Kaffebryggeren er velegnet til små og mellemstore virksomheder, da brugervenligheden er i top og alle kan betjene en kaffebrygger, der fungerer som de traditionelle kaffemaskiner, blot i større skala. Med en kaffebryggermaskine i køkkenet eller kantinen kan alle brygge store mængder kaffe af god kvalitet, og nyde duften af friskbrygget kaffe, der fylder rummet.

Netop den nemme betjening gør den professionelle kaffebrygger til et oplagt valg til køkkener og kantiner i fx fodboldklubber, lejrskoler, idrætsklubber og lignende, hvor mange – måske frivillige – møder kaffebryggeren for første gang.

Vores mest solgte kaffebryggermaskiner til de små og mellemstore virksomheder er klassikerne fra Animo og Excelso serien. Det er solidt og velkendt udstyr, som holder til utallige kopper kaffe og har en række funktioner, der gør dem til førstevalget for både små og mellemstore virksomheder.

Med vores kaffebryggere får du professionelle kaffebryggere som ligner store, traditionelle kaffemaskiner, men har en række features, der gør dem særligt velegnede til professionelt brug. De er særdeles rengøringsvenlige, de holder kaffen varm og frisk længe, de fås med kandefølere, varmtvandsudtag, fast vandtilslutning, direkte brygning i termokande mv.

Kaffebryggere med stor kapacitet
Har du brug for ekstra stor kapacitet, har vi i vores sortiment store kaffebryggere med kapacitet på 5-40 liter. Som en tommelfingerregel svarer 5 liter til 40 kopper, så kommer du op på en 40 liters løsning, får du 320 kopper på én gang, hvilket er en rigtig god løsning, når vi taler spidsbelastninger til fx korte pauser i konferencer, teaterforestillinger og lignende.

Når vi taler om de store kaffebryggere, anbefaler vi som oftest Combi Line serien, som er en populær og yderst fleksibel kaffebrygger til både kongresser, industrikøkkener og steder som eksempelvis transportcentraler, hvor chauffører mv. kommer ind og tanker en hel kande kaffe ad gangen til at tage med videre.

Sådan vælger du den rigtige kaffebrygger
Når du skal vælge den rigtige kaffebrygger til industrikøkkenet, kantinen, idrætsklubben eller frokoststuen, er det vigtigt at kende behovet for antal kopper.
Det er derfor smart at bruge lidt tid på at registrere hvor mange kopper kaffe, der typisk bliver drukket per dag, og at overveje om maskinen indimellem skal bruges til større arrangementer – åbent hus, jubilæer, firmafester mv.

Her kan en skalérbar løsning være løsningen. Med en todelt kaffebrygger kan I bruge den ene halvdel i det daglige og tage hele maskinen i brug, når behovet viser sig.

Vores konsulenter har mange års erfaring i at rådgive om de bedste løsninger og står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på 70 25 44 33.

arrow_upward