close

Espressobrygning

Tampere og tampermåtter

Det er en kunst at tampe en bajonet eller et portafilter perfekt. Den professionelle barista ved, at det rette tamper...

Knockboxe

Ingen espresso uden en grumsepuck i portafiltret. Tøm bajonetten i en af vores mange knockboxe eller grumseskuffer.

Portafiltre

Et dobbelt espresso shot, et single shot, et blind filter, en back flush disk - alt udstyr der skal til for at brygge...

Mælkeskumning

Vælg mellem det store udvalg af professionelle kander til steamning af mælk, termometre og alt hvad den gode barista...

Enhver barista ved, at det rette udstyr er afgørende, når man skal brygge den perfekte espresso. Her finder du det perfekte og nyeste gear til den kræsne og professionelle barista.

Brygning af esperesso på en manuel espressomaskine er en krævende kunst - og for mange lidt af en religion. Derfor har vi et bredt udvalg af tamperbunde, tamperhåndtag, kaffeudjævnere eller coffee distributorer eller coffee leveler - som de kaldes på engelsk. Nogle baristaer vil have en tamper med klik funktion, gummihåndtag eller en i træ. At have den rigtige tampermåtte er helt afgørende for at baristaen tamper espressoen korrekt og ensartet.

Når det kommer til arbejdsflow, er den rette knockboks ellers grumseskuffe også vigtig.

Foaming af mælk eller mælkeskumning er et kapitel for sig og her er det afgørende, at man har den rette mælkekande. Tudens udforming og kandens størrelse sikrer, at baristaen kan lave den perfekte latte art på toppen af latten eller cappuccinoen.

arrow_upward