close

Rigtig god kaffe til dine gæster

Café og restaurant
arrow_downward

Friskristet

God kaffe gør forskellen

En særligt god kaffe kan være afgørende for, om dine kunder vælger netop din café eller restaurant, for kaffen er med til at skabe den gode oplevelse og den rette stemning. Og mange kunder vender tilbage til den samme café, alene på grund af den gode kaffe. Derfor er det vigtigt, at du vælger en god og driftssikker kaffeløsning - fra maskiner og udstyr til friskristede bønner af høj kvalitet.

Individuelle løsninger

Hvilken kaffe tilbyder I?

Vores løsninger tilpasses til de specifikke ønsker og krav i din cafe eller restaurant. Så kan I fokusere på det, der virkelig betyder noget: at levere en fantastisk kundeoplevelse.

Vælg fx mellem manuelt espresso udstyr, der kan vise kunden jeres ægte barista-håndværk eller et hurtigere semi- eller fuldautomatisk udstyr, der giver et sublimt resultat hver eneste gang - også når der er rigtig travlt.

Uanset hvilken løsning, sørger vi for at uddanne jer i netop jeres udstyr, så resultatet bliver så professionelt og smagfuldt, som overhovedet mulig.

God kaffe ses på bundlinjen

En god investering

Kvalitet og smag

Professionelt udstyr og nøje udvalgte kaffebønner kan sikre både høj kvalitet og en god smagsoplevelse for dine kunder.

God service

Professionelle kaffemaskiner brygger god kaffe, både hurtigt og effektivt, hvilket hjælper dine medarbejdere i travle perioder og leverer gode kundeoplevelser.

Driftsikkerhed

En professionel løsning er driftssikker og langtidsholdbar, og du kan med en Bentax Serviceaftale få fuld service, alle tider af døgnet. Til gavn for dine gæster og din omsætning.

Øvelse gør mester

Uddannelse af medarbejdere

Det er vigtigt dine kompetente medarbejdere kan levere høj service og skabe den rigtige kaffeoplevelse for dine kunder.

Og kaffebrygning er et håndværk, der kræver overblik og forståelse, når kaffen skal være rigtigt god. Derfor tilbyder vi altid træning og uddannelse af dine medarbejdere, i jeres nye udstyr.

Hos Bentax har vi dygtige og kompetente medarbejdere med praktisk erfaring indenfor café og restaurant, der står klar til at hjælpe dig.

Private label

Hvordan skal jeres kaffe smage?

Vidste du, at din cafe eller restaurant kan få sin egen signaturkaffe hos Bentax? Det kan understøtte dit brand og skabe bedre indtjening i din cafe. 

Sammen udvikler vi smagsprofilen, rister og pakker i dit design. Nemmere bliver det ikke. Læs mere om mulighederne her. 

Find udstyr til din café eller restaurant her

Se shop
Faema President GTI espressomaskine 3 grupper

Faema President GTi m 3 grupper

Varenummer: 150100483

Italiensk design, perfekt kvalitet. Høj kapacitet. Særligt velegnet til cafeer med høj spidsbelastning.

Faema Groundbreaker kaffekværn med autotamper

Faema Groundbreaker kværn m autotamper funktion

Varenummer: 150100468

Innovativ kværn med indbygget autotamper funktion. Med denne model tampes kaffen altid med et korrekt tryk i bajonetten.

Kaffekop med Bentax logo i mørkeblå porcelæn

kaffekop med logo

Varenummer: 290000141

Kaffekop i blåt porcelæn der kan indeholde 22 cl med logo

ekskl. moms 90,00 kr.
Bentax earl grey økologisk te - 25 tebreve

Bentax Te Earl Grey, økologisk

Varenummer: 204000076

En fin, klassisk sort te med noter af den unikke bergamotte. 100% økologisk.

ekskl. moms 75,00 kr.
Giffard Chokoladesirup 1L

Giffard sirup, chokolade

Varenummer: 210001153

Med en rund og blød smag af mørk chokolade og vanilje, passer er denne sirup perfekt til det, man ønsker at søde med...

ekskl. moms 114,00 kr.
Bouchard mælke chokolade

Bouchard lys chokolade

Varenummer: 211000021

Lys belgisk chokolade af god kvalitet i portionspakning

ekskl. moms 219,00 kr.
Coffee distributor

Coffee leveler

Varenummer: 290000290

Coffee leveler til udjævning af kaffen i portafiltret før tamping, Ø58,4

ekskl. moms 200,00 kr.
Bentax mælkekande 500ml

Mælkekande, 590 ml

Varenummer: 290000101

Klassisk mælkekande i rustfrit stål til 590 ml

ekskl. moms 103,54 kr.

Bentax guide

Tips til valg af kaffeløsning

Det kan være svært at vide, hvad du skal tage højde for, når du skal vælge den kaffeløsning, som er rigtig til netop din restaurant eller café.

Ved du fx hvor mange kopper kaffe, der skal brygges dagligt? Hvem skal betjene den? Hvordan sikres en høj og ensartet kvalitet? Og hvad hvis maskinen går i stykker? Alt det, har vi samlet svarene på i denne guide.

Guide

5 gode råd til din café eller restaurant

Referencer

Vores kunder siger

Penny Lane

Kunderne elsker duften af vores kaffe
quote

Hos Penny Lane handler alt om hygge, kreativitet og kærlighed til gode råvarer. Vores gæster kommer gerne flere gange om ugen, og hver gang skal det være en god personlig oplevelse. Derfor er vi rigtigt glade for vores samarbejde med Bentax, der leverer både superprofessionelt udstyr til vores café – og naturligvis friskristede kaffebønner! Og fordi vores kaffe er så populær, kan kunderne nu også købe den friskristede kaffe med hjem i hele bønner, naturligvis under vores eget brand Penny Lane. Ristet, pakket og leveret af Bentax. Vi kan kun anbefale et samarbejde med Bentax – de sikrer os både glade kunder og en god indtjening i vores kaffeforretning.

Jonas Hütcher-Hejlesen
Ejer, Penny Lane

Kaffeløsninger til caféer og restauranter
Hos bentax vi har stor erfaring indenfor erhvervskaffeløsninger til restaurationer og caféer, og det er her vi har vores spidskompetence. 

I HoReCa-branchen er der et stærkt ønske om altid at traktere gæsterne på bedst mulig vis. Faktorer som kvalitet, driftssikkerhed og kapacitet skal ofte gå op i en højere enhed, så gæsterne får det bedst mulige helhedsindtryk af din virksomhed.

HoReCa-kaffeløsninger er vores speciale – og i Danmark bliver der hver dag serveret masser af kaffe for gæster i restauranter og på caféer fra maskiner fra Bentax. Når vi arbejder med kunder indenfor restaurant og cafésegmentet, er der en række karakteristika, som gør sig gældende. 

Høj kvalitet på kaffe og mælkedrikke, høj driftssikkerhed og brugervenlighed er alfa omega i en ofte travl hverdag. Derfor er det ofte en kompleks opgave at finde den helt rigtige kaffeløsning, som passer præcist til netop dit behov. Vi står klar til at sparre med dig hele vejen, så du får en kaffeløsning, som passer til det indtryk du ønsker dine gæster skal have, når de besøger dig.

Kaffeløsninger til Caféer og kaffebarer
Bentax er markedsledende når det kommer til state of the art kaffeløsninger til virksomheder som caféer og kaffebarer. Vi gør en dyd ud af at analysere dine behov og tilpasse en professionel kaffeløsning der matcher dine krav og dit ambitionsniveau. 

Bentax leverer kaffeløsninger til en række anerkendte caféer og kaffebarer - Du kan læse mere om vores referencer her

Som barista er du naturligt interesseret i funktioner som vandtryk, temperaturer, stampeteknikker mv. Passioner vi deler hos Bentax og meget gerne sparrer med dig om. I teamet finder du en lang række kompetencer inden for baristafaget, ligesom vi selv afholder baristakurser og følger branchenyheder tæt. Derfor er det også essentielt for os at rådgive korrekt og levere markedets bedste kaffeløsninger til caféer og kaffebarer. 

 

 

Kaffeløsninger til restaurationsbranchen
Som nævnt er den gode kop kaffe et absolut must når et restaurantbesøg lakker mod enden og der skal samles op på de forskellige retters indtryk. Med en professionel kaffeløsning fra Bentax har din restaurant mulighed for at servere gæsterne en lækker og indbydende specialkaffe, uden at du behøver have en barista ansat. I det hele taget ser vi i disse år en stigning i ambitionsniveauet for professionelle kaffeløsninger i restaurationsbranchen.

Sammen diskuterer vi de forskellige behov og muligheder til din restaurant, så du får den optimale kaffeløsning. Uanset hvilken løsning du vælger, så sørger vi naturligvis for at uddanne jer i mulighederne med udstyret, så I får det maksimale ud af jeres investering og resultatet bliver så professionelt og smagfuldt som overhovedet mulig. 

Med eksempelvis en fuldautomatisk kaffemaskine er du garanteret et sublimt resultat hver eneste gang. Eller måske ønsker du et manuelt espressoanlæg, som giver dit personale fuld mulighed for at vise deres baristafærdigheder og det håndværk det er, at lave en espresso manuelt. 

Vi samarbejder ofte sammen med vores kunder om at uddanne personalet, så den kaffe du serverer gæsten altid har en ensartet høj kvalitet. Uanset om det er et latte art kursus, baristateknik eller et kursus om selve kaffebønnen eller måske et andet kaffeevent, så stiller vi gerne op og deler gerne vores kaffeviden med dig. 

Med en god kaffeløsning i restauranten har kokkene også en mulighed for at inddrage et touch af fx espresso i menuen.

arrow_upward