close

Private label

Vil I have jeres eget kaffebrand?

Både kunder og medarbejdere værdsætter rigtig god kaffe. Og mange kunder har stærke præferencer for cafeer og kaffebarer, med særligt god kaffe. Derfor kan en særlig signaturkaffe være med til at styrke jeres brand.

GOD KAFFE SES PÅ BUNDLINJEN

Jeres egen kaffe

I vores risteri kan vi skabe en kaffe med en aroma og duft, der styrker jeres brand. Pakket i poser med jeres design. Enkelt og meget lækkert. Og til en pris, der er overraskende attraktiv og god for bundlinjen. Vi ved, at kunderne gerne kommer igen for god kaffe. Måske det også er noget for jeres gæster?

Signaturkaffe

Udviklet af vores ristemester

Hos Bentax er processen lige til, hvis din virksomhed er interesseret i sin egen signaturkaffe. Sammen med vores ristemester udvikler vi en kaffe, der er lige så fyldig, frisk og lækker, som I gerne vil have den. Og vi pakker den i en emballage med jeres design og label, måske også til videresalg i din cafe?

Vi kan naturligvis tilbyde kaffe dyrket med omtanke for miljø og mennesker, og kaffe fra udvalgte økologiske producenter.

 

Let og lige til

Fakta om private label kaffe

Fleksibel produktion

Vi har en fleksibel produktion, så vi kan lave mindre serier. Jovel, jo større serier jo lavere pris, men lad os finde en løsning, der passer til jer. 

God smag

I kan sammen med vores ristemester udvikle jeres egen smag eller vælge imellem en af vores afbalancerede blends.

God branding

Kaffen pakkes i lufttæt emballage, med god og lang holdbarhed – og branded, så den passer til jeres virksomhed.

Her er kaffen friskristet

Risteriet

Vil du vide mere om private label?

Bliv kontaktet

Udfyld formularen og bliv kontaktet om hvad Private Label kaffe kan gøre for din virksomhed.

arrow_upward