Bentax-Brand-Logo-rgb-250
Menu_klikud.png
Du er logget ind som en anden bruger. Returner til egen bruger.
Se Kurv

Kaffeløsninger til hoteller, restauranter og caféer

Hos bentax vi har stor erfaring indenfor erhvervskaffeløsninger til hoteller, restaurationer og caféer, og det er her vi har vores spidskompetence. 


I HoReCa-branchen er der et stærkt ønske om altid at traktere gæsterne på bedst mulig vis. Faktorer som kvalitet, driftssikkerhed og kapacitet skal ofte gå op i en højere enhed, så gæsterne får det bedst mulige helhedsindtryk af din virksomhed.


HoReCa_Kaffe_Erhverv_Tivoli

Thermoplan i Tivolis Executive Lounge - breakfast buffét 

kaffe1

Madklubben valgte thermoplan kaffemaskiner til deres restauranter

HoReCa-kaffeløsninger er vores speciale – og i Danmark bliver der hver dag serveret masser af kaffe for gæster på hoteller, i restauranter og på caféer fra maskiner fra Bentax. Når vi arbejder med kunder indenfor hotel, restaurant og cafésegmentet, er der en række karakteristika, som gør sig gældende. 


Høj kvalitet på kaffe og mælkedrikke, høj driftssikkerhed og brugervenlighed er alfa omega i en ofte travl hverdag. Derfor er det ofte en kompleks opgave at finde den helt rigtige kaffeløsning, som passer præcist til netop dit behov. Vi står klar til at sparre med dig hele vejen, så du får en kaffeløsning, som passer til det indtryk du ønsker dine gæster skal have, når de besøger dig.


For at høre mere om vores HoReCa løsninger kontakt os på tlf.:  70 25 44 33 eller på mail


Kaffeløsninger til hoteller 

At byde gæster en god kop kaffe, må anses som denne verdens mest universelle gestus. Arbejder du i hotelbranchen ved du hvilken betydning kaffen har. Med en luksuriøs, veltillavet kop kaffe får gæsten en ekstra oplevelse og du viser en ekstraordinær gæstfrihed. 


På et hotel ses ofte en lang række forskellige kaffeløsninger. Den fuldautomatisk kaffemaskine med hele bønner og frisk mælk ved morgenmadsbuffeten giver gæsterne mulighed for selv at lave sig en kop af deres favorit-kaffevariant, med en snert af barista-kvalitet og ikke mindst duften af friske bønner der breder sig. 


Hos Bentax gør vi os stor umage for at matche den helt rigtige kaffeløsning til dit hotel, så både gæster og personale bliver tilgodeset. 

En espressomaskine i hotellets restaurant, som giver mulighed for at imødekomme gæsternes forventninger. For mange er det at afslutte måltidet med en kop kaffe det perfekte punktum og leverer du det punktum med manér, så er den gode stemning sikret.  Med en espressomaskine i baren kan du slippe fantasien løs og tage en velkendt original som Irish Coffee til nye højder, eller kaste dig ud i nyere klassikere som den populære Espresso Martini, hvor kaffekvaliteten virkelig træder igennem. Eller ganske simpelt en perfekt espresso, som punktum for en udsøgt middag. 


Udover mulighederne for semi- og fuldautomatiske kaffemaskiner, espressomaskiner mv. er en anden kaffeløsning til restaurationsbranchen også populær. Nemlig de store bryganlæg, som er det perfekte match i forbindelse med events som konferencer, store fester som bryllupper og lignende. Her får du mulighed for at servere frisklavet, aromatisk kvalitetskaffe til mange kuverter af gangen, fx i termokander, hvilket de store kaffebryggere egner sig rigtig godt til.  


Når det kommer til kaffeløsninger til hotel, restaurant og café er der en række følgeprodukter og services, som er særdeles vigtige. En kaffekværn til espressoanlægget, som formaler kaffebønnerne, er stort set lige så vigtig som selve espressoanlægget. Her tilbyder vi et bredt sortiment af fuldautomatiske kaffekværne. En rigtig barista har også behov for mælkekander, tamper, knockbox og termometer. Vi har selvfølgelig også et bredt sortiment af det sidste nye baristagrej.  Udover udstyret er det, efter vores mening, også utroligt vigtigt, at personalet trænes og uddannes i brug af udstyret. Kun sådan får du et personale, som kan levere et professionelt og kvalitetsmæssigt højt kaffeprodukt, som kan støtte op omkring det helhedsindtryk du ønsker gæsterne skal have.  


Du kan se eksempler på nogle af de kaffeløsninger vi har leveret til hhv. Tivoli Hotel & Congress CenterSchæffergården og Trinity Hotel

Til alle tre kunder har vi leveret velfungerende, professionelle kaffeløsninger til såvel event- og konferencefaciliteter, som til deres loungeområder, restauranter og morgenmadsbuffeter.


Kaffeløsninger til restaurationsbranchen 

Som nævnt er den gode kop kaffe et absolut must når et restaurantbesøg lakker mod enden og der skal samles op på de forskellige retters indtryk. Med en professionel kaffeløsning fra Bentax har din restaurant mulighed for at servere gæsterne en lækker og indbydende specialkaffe, uden at du behøver have en barista ansat. I det hele taget ser vi i disse år en stigning i ambitionsniveauet for professionelle kaffeløsninger i restaurationsbranchen.


Sammen diskuterer vi de forskellige behov og muligheder til din restaurant, så du får den optimale kaffeløsning. Uanset hvilken løsning du vælger, så sørger vi naturligvis for at uddanne jer i mulighederne med udstyret, så I får det maksimale ud af jeres investering og resultatet bliver så professionelt og smagfuldt som overhovedet mulig. 


Med eksempelvis en fuldautomatisk kaffemaskine er du garanteret et sublimt resultat hver eneste gang. Eller måske ønsker du et manuelt espressoanlæg, som giver dit personale fuld mulighed for at vise deres baristafærdigheder og det håndværk det er, at lave en espresso manuelt. 


Vi samarbejder ofte sammen med vores kunder om at uddanne personalet, så den kaffe du serverer gæsten altid har en ensartet høj kvalitet. Uanset om det er et latte art kursus, baristateknik eller et kursus om selve kaffebønnen eller måske et andet kaffeevent, så stiller vi gerne op og deler gerne vores kaffeviden med dig. 


Med en god kaffeløsning i restauranten har kokkene også en mulighed for at inddrage et touch af fx espresso i menuen, hvilket vi blandt andet har arbejdet med hos københavnske Madklubben, og på Rold Storkro, samt kæden Grød.


Kaffeløsninger til caféer og kaffebarer

Bentax er markedsledende når det kommer til state of the art kaffeløsninger til virksomheder som caféer og kaffebarer. Vi gør en dyd ud af at analysere dine behov og tilpasse en professionel kaffeløsning der matcher dine krav og dit ambitionsniveau. Til topklasse baristakvalitet foreslår vi et anlæg fra Dalla Corte eller Carimali, som du kan se nærmere på lige her


Bentax leverer kaffeløsninger til en række anerkendte caféer og kaffebarer, herunder Emmerys og Starbucks. Du kan læse mere om vores referencer her.  


Som barista er du naturligt interesseret i funktioner som vandtryk, temperaturer, stampeteknikker mv. Passioner vi deler hos Bentax og meget gerne sparrer med dig om. I teamet finder du en lang række kompetencer inden for baristafaget, ligesom vi selv afholder baristakurser og følger branchenyheder tæt. Derfor er det også essentielt for os at rådgive korrekt og levere markedets bedste kaffeløsninger til caféer og kaffebarer. 

Bliv ringet op 

- udfyld nedenstående kontaktformular, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.  1. Du skal godkende at vi har dine data og kan bruge dem til kontakte dig med. Læs mere her

Vil du vide mere? Tryk her - så hører du fra os, før end du har drukket din næste kop kaffe