close

Det allervigtigste er, at vi har en relation

Campus Bøgehøj, Salling Group
quote

”Kaffen er en stor del af hverdagen for vores kursister. Det er noget af det, de ser frem til, når de kommer her. De roser kaffen og kaffemaskinerne, som har stor betydning under opholdet. Både ved måltiderne, i undervisningstimerne og når de hygger sig i vores fællesområder om aftenen. Campus BØGEHØJ har de seneste år fået flere gæster og derfor er der opstået et behov for flere kaffemaskiner. Vi har fået god sparring på hvad, der kan skabe værdi for os og hvilken betydning, forskellige scenarier vil få. Når vi skal udvide fremadrettet, ved jeg at vi kan sparre med Bentax om, hvilken retning vi skal i.” Hos Bentax har vi en oplevelse af at blive prioriteret. Det er afgørende at vi kan servere en god kop kaffe, så maskinerne skal bare virke. Derfor er det også en rigtig god oplevelse at Bentax er løsningsorienterede, når det kommer til service og at maskinerne virker hurtigt igen. Vi er glade for at vi har en rigtig god relation.”

Karen Andresen
Leder – Campus Bøgehøj
Campus BØGEHØJ

Campus BØGEHØJ er for Salling Group og Salling Groups medarbejdere. Camps BØGEHØJ huser alle elevuddannelser, videregående uddannelser samt store sele af øvrige møde og konferenceaktiviteter fra hele organisationen.

På Campus Bøgehøj ønsker man at tilbyde et anderledes værditilbud til kursisterne. Der er ikke langt fra tanke til handling, og det er vigtigt at sikre unikke oplevelser for at sikre de bedste gæsteoplevelser. Heriblandt moderne mødefaciliteter, mulighed for udeliv ved bålhytten og udekøkkenet, aktivitetsområde med multibane, paddelbane, discgolf og den gode kaffeoplevelse, naturligvis.

arrow_upward