close
Domutech
quote

Et af kravene til vores nye kaffemaskine var, at den skulle kunne servere et bredt udvalg af drikke. Medarbejderne drikker både den klassiske kaffe og americano, men også drikke med mælk som fx café latte og cappuccino er populære. Kaffemaskinen som vi har valgt, er brugervenlig og simpel at bruge. Den laver et fantastisk mælkeskum, som er super fluffy. Jeg er rigtig glad for Bentax’ service. Vi modtager nærmest altid varerne allerede dagen efter vi har bestilt dem og det er let at bestille online, fordi vores varer er lagt ind på favoritlisten. Hvis jeg skriver til Liza (sælger, red.), får jeg svar med det samme og hvis vi har brug for en tekniker, kommer de hurtigt – ofte samme dag.

Pia Højen Larsen
Office assistant
Domutech

Domutech udfører huseftersyn på ejendomme over hele Danmark og udarbejder bl.a. Tilstandsrapporter, Energimærker og Eleftersyn, både til virksomheder og privatpersoner. De har afdelinger i København og Århus og Odense. Der er 40 medarbejdere på lokationen i Århus, hvor de har en kaffeløsning fra Bentax.

Behovet opstod da virksomheden ekspanderede og faciliteterne blev udskiftet med større lokaler, der rummer flere medarbejdere. Derfor faldt valget på en Thermoplan Black&White4 compact.

arrow_upward