close
Hotel Randers
quote

På vores hotel, i brasseriet og vores loungebar skal gæsterne have en unik og sanselig oplevelse. Derfor er vi meget selektive i vores valg af leverandører. Hos Bentax har vi udviklet en private label kaffe med en smagsprofil, der er perfekt afstemt med den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster. Det er meget værdifuldt for os. Samarbejdet med Bentax har været en tæt dialog og de er virkeligt gode til at lytte – selv til kunder, der er så kompromisløse som os. Vi har fået sparring om både valg af udstyr til bar, restaurant og lounge, træning i brygning af forskellige kaffespecialiteter og ikke mindst friskristet kaffe af bedste kvalitet. Lige det jeg har brug for

Morten Dahl-Nielsen
Restaurantchef- og Manager
Hotel Randers

Hotel Randers er et 4-stjernet hotel med 84 værelser beliggende i centrum af Randers. Hotellet driver brasserie Mathisen, en loungebar samt baren Hotel Randers by Hornsleth; alle med den gastronomiske oplevelse i højsædet.  

I samarbejde med Bentax, har hotellet udviklet sin egen private label-kaffe med en smagsprofil, der passer perfekt til deres brand. Bentax er valgt som leverandør af kaffemaskiner, udstyr, service – og friskristet kaffe, naturligvis.   

arrow_upward