close
Jensens Bøfhus
quote

”Det er få der leverer så høj kvalitet, som Bentax gør, til den pris. Her får jeg virkelig value for money på højt niveau. Jeg har arbejdet med mange kaffefirmaer, men Bentax skiller sig virkelig ud – både på kvalitets- og serviceniveau. Det er vigtigt for mig, at vores gæster får samme ensartede, gode kvalitet i alle vores restauranter. Derfor har vi valgt samme fuldautomatiske løsning til alle vores lokationer. Vi har generelt ekstremt få serviceopkald og maskinerne kører fuldstændig stabilt. Men når der er behov for service, så kommer serviceteknikerne hurtigt. De er dygtige og så er de altid mega imødekommende, smilende og flinke. Det spiller bare.”

Nikolaus Gerdes
Distriktschef DK, SE, NO
Jensens Bøfhus

Jensens Bøfhus er den velkendte danske restaurantkæde, der specialiserer sig i servering af bøffer og kødretter. Kæden blev grundlagt i 1984. Jensens Bøfhus er kendt for at tilbyde et bredt udvalg af bøffer, herunder okse-, kalve- og svinekød samt forskellige tilbehør som kartoffelretter, saucer og salater.

For Jensens Bøfhus er det vigtigt at kunne servere kvalitetskaffe til desserten og de har derfor både kaffe og kaffemaskiner fra Bentax.

arrow_upward