close
Prinses Juliana
quote

Sublim god kaffe. God service og masser af fleksibilitet fra både Morten (konsulenten) og de teknikerne, som kommer her så snart man ringer – uanset hvornår og nærmest 24 timer i døgnet. Vi valgte en Thermoplan fuldautomatisk kaffemaskine for at spare tid og sikre at kvaliteten er høj uanset hvem i vores personale der lavere den. Jeg er rigtig godt tilfreds med samarbejdet med Bentax.

Patrick Pedersen
Køkkenchef og direktør
Prinses Juliana

Prinses Juliana er Aalborgs mest udsøgte flydende restaurant. Her serveres årstidens lokale råvarer med stor omhu og passion.

Restauranten er opført i et gammelt hollandsk skoleskib og er indrettet med et stilfuldt maritimt udtryk, som sikrer den autentiske stemning, der er ombord.

Da Patrick skulle vælge kaffemaskine, faldt valget på en fuldautomatisk kaffemaskine fra Thermoplan. I beslutningsprocessen lagde Patrick vægt på, at Termoplans Black & White maskine laver mælkedrikke med store ensartethed i kvaliteten. BW3 CBTM maskinens brygmodul giver mulighed for at brygge store mængder sort kaffe til reservoir, hvilket er ideelt i en restaurant, som har behov for at servere sort kaffe i termokander for store selskaber. 

Prinses Juliana ønsker en kaffeløsning, der er utrolig driftssikker, derfor har Patrick naturligvis tegnet serviceaftale på maskinen.

arrow_upward