close
Whiteaway group
quote

God kaffe er vigtigt for os, fordi vi gerne vil gøre noget godt for vores ansatte og sørge for, at det er en attraktiv arbejdsplads. Vi vil gerne møde flere behov, end kun at servere en americano, så derfor er udvalget og kvaliteten vigtig for os. Da vi skulle vælge leverandør, kontaktede vi tre forskellige og hos Bentax var der direkte kontakt, åben dialog og ingen slinger i valsen. Vi fik mulighed for at teste kaffemaskinen i en periode, inden vi købte den og jeg mærkede, at Bentax havde fokus på at gøre det let for os. Til at starte med, var der nogle af vores kollegaer der syntes, at kaffen var lidt for bitter til deres smag. Så vi tog kontakt til Liza (sælger, red.) som kom og afholdt kaffesmagning herude. Det fungerede super og resulterede i, at vi valgte en anden bønne. Når Keld (tekniker, red.) har været herude, har han været helhedsorienteret. I stedet for kun at løse det problem han er kommet for, har han haft tid til os, justeret kaffen og spurgt om der var andet, vi havde brug for.

Monique Wøidemann Mostrup
Service & Facility Coordinator
Whiteaway group

Whiteaway Group sælger hvidevarer i hele Skandinavien via 12 online shops og 87 butikker. Af deres brands kan bl.a. nævnes Skousen, Tretti og Whiteaway.

I Aarhus er der mellem 90 og 190 medarbejdere og gæster i huset, i løbet af dagen. Det stiller store krav til kaffeløsningen. Whiteaway Group har fire kaffemaskiner, placeret strategisk i bygningen: En i receptionen, en i kantinen, og en på henholdsvis første og anden sal.

arrow_upward