Uddannelse, træning og instruktion

Vi deler gerne ud af vores viden, og derfor lægger vi stor vægt på at vores kunder og samarbejdspartnere får alt den uddannelse som de ønsker. Stort set alle vores uddannelsestiltag målrettes specifikt efter den enkelte kundes behov. Så selvom du vælger et af vores mere ”standardiserede” uddannelseselementer kan du være sikker på, at det passer til dit behov.


Nyt Udstyr:

”Alle har ret til en god kop kaffe” er vores motto. Det betyder at vi lægger stor vægt på, at du og dine kollegaer får den bedst mulige instruktion i forbindelse med køb af nyt udstyr.

Kaffens smag afhænger nemlig ikke blot af hvilke bønner der bruges eller maskine den brygges på, men også i høj grad af dagligt vedligehold og rengøring.

Når vi installerer nyt udstyr indgår der altid uddannelse i dagligt vedligehold altid.

Alt efter hvilken maskine du skal have, og hvilken erfaring du allerede har vil du/I derfor skulle afsætte 30 til 60 minutter til træning når vores servicetekniker installerer nyt udstyr.

Her vil følgende punkter blive gennemgået:

  • Almindelige funktioner  - hvad kan maskinen
  • Dagligt vedligehold – påfyldning af bønner og ingredienser mv.
  • Rengøring
  • Fejlretning af mindre fejl


Målgruppen for kurset er den/de person(er), som har ansvaret for udstyrets daglige drift

Kurset er gratis

Vi anbefaler at man ved udskiftning af personale kører kurset igen.


Hygiejnekursus:

Dette kursus er specielt målrettet vores kunder, som arbejder med frisk mælk og hele bønner.

Formålet med kurset er at sikre at fødevarehygiejnen er opretholdt og kan dokumenteres i forhold til Fødevarestyrelsens krav.

Kurset afholdes typisk i forbindelse med implementering af en kvalitetssikring og specialtilpasses altid.

Kontakt Mette Kaarsberg for mere information.


Barristateknik:

Dette kursus er målrettet personale på caféer og restauration, som ønsker at kende de grundlæggende barristaprincipper.

Formålet er at give en grundig introduktion til grundprincipperne i espressobrygning og mælkeskumning på manuelt espressoanlæg. Kurset er primært opbygget omkring hands-on praktik og derfor fungerer det optimalt ved en holdstørrelse på 2-4 deltagere pr. hold.

Kursets tilpasses efter behov og erfaring og vare typisk mellem 2 til 5 timer.

Kontakt Mette Kaarsberg for mere information.


Introduktion til kaffens verden

Uanset om du lever af at sælge kaffe, arbejder et sted hvor I sætter pris på god kaffe, eller blot synes at god kaffe er interessant, vil en god grundig indføring i kaffens verden være essentielt. Kurset er både opbygget både omkring teori og praktik.


Dette kursus vil gennemgå følgende punkter:

  • Kaffens historie
  • Kaffens vej til risteri
  • Kafferistning
  • Kaffebrygning
  • Kaffens smag – praktisk cupping


Kursets tilpasses efter behov og erfaring og varer typisk mellem 2 til 5 timer.

Kontakt Mette Kaarsberg for mere information.

bentax_logo_250
TARMVEJ 5 | DK 9220 AALBORG Ø | TLF. 9810 3210 | FAX 9810 3216
Banner_gul_99x32