close
arrow_downward

DEL UDGIFTEN OP

Leasing af kaffemaskiner

Udgiften til den helt rigtige og fremtidssikrede kaffeløsning kan være høj og med en leasingaftale kan du få en enkel finansieringsmodel, der fordeler omkostningerne over længere tid. Det er der flere fordele ved:

Fast udgift hver måned

Med en leasingaftale fordeles investeringen ud over længere tid. Dette giver overblik over økonomien og din likviditet.

Frit valg af partner

Hos Bentax arbejder vi sammen med flere finansieringspartnere, der er specialister i leasing. Du vælger selv hvilken partner, du foretrækker. 

Frit valg af udstyr

Vi tilbyder leasingaftaler på alt udstyr i vores sortiment, uanset om du skal bruge én eller flere maskiner, kaffekværne, bryggere eller måske en snackautomat? 

Vælg den rigtige finansiering

Når vi sammen har fundet den rigtige kaffemaskine eller kaffeløsning, der passer til jeres ønsker, laver vi et uforpligtende tilbud sammen med vores finansieringspartner – eller den partner, du foretrækker. 

Den enkelte aftale er individuel, fx størrelsen af udbetaling, scrapværdi og løbetid for aftalen. Serviceaftalen er direkte med Bentax, leasingaftalen indgås med finansieringspartneren. 

Nyd en god kop kaffe

Vi har stor erfaring i at rådgive om valg af professionelle kaffemaskiner til virksomheder, restauranter, cafeer, skoler og institutioner. Vi vil også gerne hjælpe med at få den rigtige finansiering på plads – så du kun skal tænke på at brygge god kaffe på dit nye udstyr. 

Bliv kontaktet

Vil du vide mere om leasing?

Vi tilbyder flere muligheder for leasing af kaffemaskiner. Udfyld formularen og vi kontakter dig om rådgivning og et uforpligtende tilbud.

arrow_upward