close

Snack- og kaffeautomater

Kiosken, der aldrig har lukket. Har I brug for en kiosk til medarbejdere, kunder og gæster, så de kan købe mad, snacks og drikkevarer, når behovet opstår? Så se nærmere på vores udvalg af automater, der yder god service og tager imod alle moderne betalingsformer. Kontakt vores serviceteam, hvis du vil vide mere om vores fødevareautomater – 70 25 44 33. 

Kaffeautomater, slik- og snackautomater
Med en slik- og snackautomat, er det altid muligt at stille den lille sult eller sukkertrang, der kan opstå i løbet af dagen. Hos Bentax tilbyder vi forskellige slikautomater, snackautomater og fødevareautomater. I vores sortiment finder I forskellige automater med masser af plads, så I nemt kan tilbyde et bredt udvalg af produkter.

Øl- og sodavandsautomater
Hos Bentax finder I automater, som alle kan håndtere drikkevarer. Ønsker I en løsning, som kun tilbyder drikkevarer, er Diesis sodavandsautomat indrettet til dåser og flasker. Dette giver jer muligheden for at tilbyde et bredt udvalg af kolde øl og sodavand.

Betalingsløsninger
En fødevare- og drikkevareautomat er en bemandingsfri løsning, med mulighed for at installere flere betalingssystemer. Produkterne kan nemt betales med både mønter og sedler, Mobilpay, kredit- eller personalekort. Vi tilbyder markedets nyeste betalingsløsninger, som du kan læse om her.

arrow_upward