close

Kaffe til arbejdspladsen

Industri, fabrik og lager
arrow_downward

Kaffeløsninger

Optimér produktionen med god kaffe

Vi ved, hvor vigtigt det er for virksomheder at have en pålidelig og effektiv kaffeløsning, der kan holde trit med den travle arbejdsdag på fabrikken og lageret. Hos Bentax har vi over 25 års erfaring og vi tilbyder skræddersyede kaffeløsninger, der er specielt designet til at imødekomme jeres unikke behov og krav.

Kontakt os i dag på tlf. +45 70 25 44 33 for at få hjælp med at finde den perfekte løsning til netop din virksomhed og høre mere om vores kaffeløsninger til industri, fabrik og lager.

Effektiv og nem løsning

Vi tilbyder alt fra fuldautomatiske kaffemaskiner til pålidelige kaffeautomater, der er lette at interagere med og brygger kaffe hurtigt og effektivt, hvilket sparer tid, øger produktiviteten og sikre tilfredse medarbejdere. 

Serviceaftale

Vi har et dedikeret team af kundesupport og serviceteknikere, der vil sikre, at din kaffeløsning altid fungerer optimalt. På den måde undgår du utilfredse medarbejdere på lageret eller fabrikken.

Pålidelig og driftsikker

Vores kaffeløsninger er designet til at være pålidelige og holdbare, så du kan stole på, at de fungerer optimalt, selv i travle produktioner.

Referencer

Vores kunder siger

Se vores løsninger til industri

Shop

BlueDot Plus til mælkepulver og med vandtank

Varenummer: 150100085

Fuldautomatisk italiensk kaffemaskine til hele bønner og mælkepulver. Denne model har vandtank og kræver ikke vandtil...

Borg og Overström B3 Drikkevandskøler gulvmodel i sort

Borg & Overström drikkevandskøler B3

Varenummer: 150100028

Smart drikkevandskøler, der kan tappe 30 l kølet vand pr. time. Køleren kan placeres på gulv.

Wittenborg 9100 RG kaffemaskine

Wittenborg 9100 R&G

Varenummer: 150100211

Automatisk maskine til formalet kaffe med 3 ekstra beholdere til fx mælkepulver og kakao mm. God til 25-50 daglige br...

Wittenborg kaffemaskine 95 B2C

Wittenborg kaffemaskine 95 B2C

Varenummer: 150100353

Lækkert design, kompakt størrelse og høj energieffektivitet. Brygger fantastisk kaffe til 25-50 daglige brugere.

Thermoplan Black&White 3 CBT2

Black&White3 CBT

Varenummer: 150100100

30 l god kaffe klar til servering fra reservoir. Fuldautomatisk kaffemaskine m høj kapacitet til kantiner og restaura...

Necta Orchestra Vareautomat

Orchestra vareautomat

Varenummer: 150100182

Den fleksible vareautomat til salg af fødevarer, snacks, dåser og flasker. Kapacitet på op til 469 produkter.

East african roast økologiske hele kaffe bønner - 1000g

East African Roast, hele bønner

Varenummer: 201000056

Kaffeblend af 100% arabica-kaffe fra Afrika hele bønner, økologisk, Rainforrest-alliance certificeret.

ekskl. moms Fra 131,06 kr.

Capulin Espresso, hele bønner

Varenummer: 202100020

Single estate espresso fra Finca La Serrania i Guatemala. Hele bønner.

ekskl. moms Fra 50,00 kr.
Kaffekrus med Bentax logo i mørkeblå porcelæn

Bentax krus i procelæn

Varenummer: 290000133

Krus der kan indeholde 30 ml med logo

ekskl. moms 90,00 kr.

Referencer

Vi har mange års erfaring

Vi har stor erfaring med kaffeløsninger til industrivirksomheder, fabrikker og lagre, hvor driftssikkerhed, effektivitet og værdi for pengene er centrale beslutningspunkter. Kontakt os på tlf 70 25 44 33, hvis du vil høre mere om mulighederne for en Bentax løsning. 

Kaffeløsninger til virksomeheder
Som ansvarlig for at vælge kaffeløsning til virksomheden, står du med et overordentligt vigtig opgave. Firmakaffen er kontorets anker, og et punkt hvor både medarbejderne og kunder sætter pris på kvalitet. Hos Bentax har vi over 25 års erfaring med kaffe til virksomheder og i at analysere behovet og skalere den rigtige kaffeløsning der både tilgodeser medarbejderne og kunder, men også firmaets økonomi.

Kaffe til virksomheder, møder og erhvervsarrangementer
Tre ud af fire danskere drikker kaffe, så byder du personale, kunder og gæster på en kop kaffe går du sandsynligvis ikke helt galt i byen. Det er simpelthen en del af den danske kultur. Nogle virksomheder har flere forskellige kaffeløsninger – kaffeautomater med/uden betaling, specialkaffe til kunder og personale, mødekaffe i kander, store kaffebrygger i kantinen osv. Uanset om din virksomhed er inden for liberalt erhverv, detail, restaurationsbranchen, en service- eller en produktionsvirksomhed, så har vi en kaffeløsning, som matcher behovet. Vi fører også et bredt udvalg af fødevareautomater, som sammen med kaffeautomaten kan fungere som en lille, selvbetjent café. Alle automater er naturligvis omfattet af vores landsdækkende service.

God Kaffe, hver gang!
Hos Bentax sætter vi en ære i, at firmakaffen er god – uanset om den serveres fra en højteknologisk kaffemaskine i receptionen, fra en stor free standing kaffeautomat på fabrikken, eller fra et kaffebrygger i kantinen. Undersøgelser viser at god kaffe med mulighed for variation, er blandt de fem mest eftertragtede frynsegoder på jobbet. Når du som virksomhed serverer en rigtig god kop kaffe, signalerer du en generel interesse og præference for kvalitet. Et signal som både er vigtigt at sende internt i organisationen, men så sandelig også når der kommer kunder på besøg. 

Hvilken kaffeløsning skal min virksomhed vælge?
Hos Bentax fører vi et bred fører et bredt udvalg af professionelle kaffeløsninger og kaffe til erhverv. Vi leverer både selve kaffemaskinen, men også serviceløsninger, kaffebønner, ekstraudstyr, rengøringsprodukter til kaffemaskiner, engangsservice som fx kopper, låg og bægere, samt associerede produkter som fødevareautomater og vandkølere. 

 

Med udgangspounkt i valgt kaffemaskine, er mulighederne mange: 


Landsdækkende service
Særligt sidstnævnte ser vi stige markant i popularitet; udviklingen af bruger- og rengøringsvenlighed er øget markant i de seneste år og her er tale om et stykke isenkram som virkelig vækker opsigt. Særligt til mødekaffe er det en forrygende trumf, at kunne indlede med en virkelig lækker kop friskbrygget kaffe. Vi ved allesammen hvad et godt førstehåndsindtryk kan gøre - Lad os hjælpe dig. Gerne over en kop ualmindelig god kaffe! 

Sandsynligvis er du stadig i tvivl. Derfor råder vi dig til altid at tage en uforpligtende snak med en af vores dygtige konsulenter, som kan stille de rigtige spørgsmål og analysere ønsker og behov, så du lander på den helt rigtige kaffeløsning til jeres virksomhed. Kontakt os her til en uforpligtende snak om en løsning der passer til jeres behov. 

Ønsker du at læse om kunder vi har hjulpet med en kaffeløsning? Se vores referencer her. 

arrow_upward