Se Kurv
Menu_klikud.png
Du er logget ind som en anden bruger. Returner til egen bruger.

Velkommen til Bentax Eshop

Tekst 1:

East African Roast Organic Hele kaffebønner 8 x 1000 g

Kategori:
BENTAX.DK - E-SHOP - Kaffe - Bentax Kaffe - East African Roast Organic Hele kaffebønner 8 x 1000 g
  1. Varenr:
    43001
  2. Enhedsnavn:
    Krt
  1. Pris:

    840,00 DKK

Ekskl. moms

Varebeskrivelse - Tangora:

WIN – WIN vha. bæredygtig- og social ansvarlighed


Vores helt nye EAST AFRICA serie er ikke blot dyrket og høstet i Øst Afrika, men også ristet lokalt i Kenya af vores nye afrikanske samarbejdspartner African Coffee Roasters.


IMG_5935


African Coffee Roasters er et topmoderne kafferisteri, der blev grundlagt i 2016 på baggrund af CSR-projektet ”Coffee for a better future”. Udgangspunktet var at skabe transparens og gennemsigtighed i kaffens vej fra jord til kop. Man ønskede at riste god kaffe af god kvalitet, skabe arbejdspladser lokalt, bibeholde ’know how’ i Afrika og sidst men ikke mindst tilføre mere værdi i de områder, hvor kaffen er dyrkes.


African Coffee Roasteres blev som det første risteri i Afrika certificeret til at producere økologisk.


Siden starten i september 2016 er det gået stærkt. I dag beskæftiger risteriet 40 medarbejdere og er netop blevet hædret med en sølvmedalje af African Food Industri Excellence for sit BIG FIVE kaffebrand og generelle høje produktkvalitet.  


Ligesom den kaffe vi rister på vores risteri, ristes kaffen fra African Coffee Roaster også på topprofessionelt udstyr fra Loring. Risteriet har to 70 kg Loring ristere til rådighed.


De grønne bønner opkøbes af små familiebrug i Kenya, Etiopien, Burundi, Rwanda, Uganda og DR Congo, og risteriet hævder, at det netop er de nære relationer risteri og familiefarmene imellem, der gør, at der kan leveres en høj kvalitet og ensartethed på slutproduktet.


Dialog om produktudvikling, risteprofiler mv. foregår direkte mellem os og African Coffee Roasteres og derved opnås en række fordele.


Normalt skal de grønne bønner gennem et utal af handelsled, før de når til Danmark og kan serveres for forbrugeren. Ved at handle direkte med den lokale producent afkortes en række unødvendige og fordyrende led. Transparens omkring dyrkning, sammensætning og ristning er en åbenlys fordel ved en kortere vej mellem produktions- og salgsled. Ligesom det er oplagt at man får bedre kvalitet for pengene ved at springe mange handelsled over.


At både Bentax og African Coffee Roasters stort set har identiske kærneværdier omkring social ansvarlighed, gennemsigtighed, partnerskaber, kvalitet og hæderlighed giver et rigtigt godt fundament for et godt samarbejde.


Vi synes vi har skabt en win-win situation i samarbejdet med African Coffee Roasters. Den vil vi gerne dele med dig, som også lægger vægt god kaffe, produceret bæredygtigt og med fokus på social ansvarlighed.


EAST AFRICA serien består af både konventionel og økologisk kaffe. Alle kaffebønner er 100% Arabica.


ORGANIC EAST AFRICA ROAST: Blend af økologisk certificeret afrikanske bønner -primært fra Uganda og DR Congo. Kaffen er mellemristet og har en dejlig smag med god fylde og sødme.

BT Ristningsgrad:
Hent detaljer og informationer herunder:
Youtube produkter:
0
Youtube produkter sammensat:
Youtube betinget:
BT Billede Detalje:
East African Roast Organic - Hele kaffebønner 8x1000g
bentax_logo_250

Svenstrup Bane Alle 3 | DK 9230 Svenstrup J | TLF. 9810 3210 

Banner_gul_99x32
flogo-RGB-HEX-Blk-58
In-Black-34px-R